-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Claudia Hartley, Russell S. J. Keast, Amelia J. Carr, Spencer S. H. Roberts, Wender L. P. Bredie
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 13, p 2130 (2024)
مصطلحات موضوعية: complex carbohydrates, taste perception, degree of polymerisation, lactisole, acarbose, maltodextrins, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Torben Bo Toldam-Andersen, Shujuan Zhang, Jing Liu, Wender L. P. Bredie, Mikael Agerlin Petersen
المصدر: Fermentation, Vol 10, Iss 4, p 210 (2024)
مصطلحات موضوعية: sulfur dioxide management, oxidation, white wine, sensory evaluation, acetaldehyde, volatile compounds, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديميةCarbohydrate Oral Rinsing, Cycling Performance and Individual Complex Carbohydrate Taste Sensitivity
المؤلفون: Claudia Hartley, Amelia Carr, Spencer S. H. Roberts, Wender L. P. Bredie, Russell S. J. Keast
المصدر: Nutrients, Vol 16, Iss 3, p 459 (2024)
مصطلحات موضوعية: carbohydrates, exercise performance, cycling, taste, taste sensitivity, oral rinsing, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Codruta Ignea, Morten H. Raadam, Aikaterini Koutsaviti, Yong Zhao, Yao-Tao Duan, Maria Harizani, Karel Miettinen, Panagiota Georgantea, Mads Rosenfeldt, Sara E. Viejo-Ledesma, Mikael A. Petersen, Wender L. P. Bredie, Dan Staerk, Vassilios Roussis, Efstathia Ioannou, Sotirios C. Kampranis
المصدر: Nature Communications, Vol 13, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
مصطلحات موضوعية: Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2041-1723
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiao Song, Federico J. A. Pérez-Cueto, Wender L. P. Bredie
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 20, p 3228 (2022)
مصطلحات موضوعية: virtual reality, immersive technology, context, older consumers, acceptance, protein-enriched food, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Kathrine H. Bak, Sandra S. Waehrens, Yu Fu, Ching Yue Chow, Mikael A. Petersen, Jorge Ruiz-Carrascal, Wender L. P. Bredie, René Lametsch
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 12, p 3008 (2021)
مصطلحات موضوعية: hydrolysates, sensory, volatile compounds, glucosamine, Maillard reaction, GC-MS, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mette S. Nielsen, Christian Ritz, Anne Chenchar, Wender L. P. Bredie, Matthew P. Gillum, Anders Sjödin
المصدر: Nutrients, Vol 13, Iss 11, p 3840 (2021)
مصطلحات موضوعية: fibroblast growth factor 21, roux-en-Y gastric bypass, sleeve gastrectomy, food preference, taste preference, sweet taste sensitivity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Valeska F. Sager, Merete B. Munk, Mikka Stenholdt Hansen, Wender L. P. Bredie, Lilia Ahrné
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 1, p 8 (2020)
مصطلحات موضوعية: extrusion-based 3D printing, emulsion gels, microparticulated whey protein, micellar casein isolate, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Gert R. J. Christoffersen, Jakob L. Laugesen, Per Møller, Wender L. P. Bredie, Todd R. Schachtman, Christina Liljendahl, Ida Viemose
المصدر: Frontiers in Human Neuroscience, Vol 11 (2017)
مصطلحات موضوعية: human brain, EEG, visual evoked potentials, conditioning, gustatory, Neurosciences. Biological psychiatry. Neuropsychiatry, RC321-571
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiao Song, Federico J. A. Perez-Cueto, Wender L. P. Bredie
المصدر: Nutrients, Vol 10, Iss 8, p 1006 (2018)
مصطلحات موضوعية: whey protein, soy protein, older consumers, sensory, descriptive analysis, rye bread, cream cheese, protein-enrichment, muscle, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource