-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Abid Fahreza Alphanoda, Eko Prasetyo, Wisnu Broto
المصدر: Journal of Mechanical Engineering Science and Technology, Vol 7, Iss 2, Pp 181-189 (2023)
مصطلحات موضوعية: bandgap energy, coffee waste, external magnetic field, hydrogen production, photocatalytic, wastewater, Mechanical engineering and machinery, TJ1-1570
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Inggrit Pangestu Ayuningtyas, Wisnu Broto
المصدر: Journal of Applied Food Technology, Vol 10, Iss 1, Pp 23-26 (2023)
مصطلحات موضوعية: acidification, coconut, virgin coconut oil, passion fruit, factorial design, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Nadya Permata Kamila, Wisnu Broto
المصدر: Journal of Applied Food Technology, Vol 9, Iss 2, Pp 30-33 (2022)
مصطلحات موضوعية: coconut, centrifugation, virgin coconut oil (vco), optimization, yield, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wisnu Broto, V Priyo Bintoro, Ghassani Ardan Setiawan, Sri Risdhiyanti Nuswantari, Siti Susanti
المصدر: Journal of Applied Food Technology, Vol 8, Iss 2, Pp 44-47 (2021)
مصطلحات موضوعية: cashew apple, extract, seasoning, concentration, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Widia Pangestika, Ahmad Ni’matullah Al-Baarri, Anang Mohamad Legowo, Mulyana Hadipernata, Wisnu Broto, Laili Izzati
المصدر: Jurnal Gizi Indonesia: The Indonesian Journal of Nutrition, Vol 9, Iss 1, Pp 68-72 (2020)
مصطلحات موضوعية: physical appearance, yellow color, salak, browning, storage, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yulian Dwi Anggraeni Puspa Handoko, Ahmad Ni'matullah Al-Baarri, Anang Mohamad Legowo, Mulyana Hadipernata, Wisnu Broto
المصدر: Journal of Applied Food Technology, Vol 6, Iss 1 (2019)
مصطلحات موضوعية: snake fruit, hypoiodous, protein, kjeldahl, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Albertus Carolus Dito Wratsongko, Anang Mohamad Legowo, Ahmad Ni'matullah Al-Baarri, Mulyana Hadipernata, Wisnu Broto
المصدر: Journal of Applied Food Technology, Vol 6, Iss 1 (2019)
مصطلحات موضوعية: snake fruit, hypoiodous acid, browning enzymatic, fungal infection, shelf-life, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Dika Intan Ayudiaswati, Anang Mohamad Legowo, Ahmad Ni'matullah Al-Baarri, Mulyana Hadipernata, Wisnu Broto, Risfaheri Risfaheri
المصدر: Journal of Applied Food Technology, Vol 5, Iss 2 (2018)
مصطلحات موضوعية: snake fruit, decay aroma, room temperature, storage, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Siska Agustina Dwi Haryanti, Anang Mohamad Legowo, Ahmad Ni'matullah Al-Baarri, Mulyana Hadipernata, Wisnu Broto
المصدر: Journal of Applied Food Technology, Vol 5, Iss 2 (2018)
مصطلحات موضوعية: snake fruits, salak, acidity, storage, room temperature, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Dwi Rahayu, Winiati Pudji Rahayu, Hanifah Nuryani Jenie, Dian Herawati, Wisnu Broto, Santi Ambarwati
المصدر: Agritech, Vol 35, Iss 02, Pp 156-163 (2015)
مصطلحات موضوعية: Agriculture (General), S1-972, Technology (General), T1-995
وصف الملف: electronic resource