-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Juqing HUANG, Weibin LI, Qi WANG, Xuefang GUAN, Bin LIN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 101-109 (2024)
مصطلحات موضوعية: wuyi rock tea, rice noodle, quality, in vitro digestive characteristics, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: SONG Xiaoyue, WU Zhifeng, QIU Mutao, WANG Jingwen, MA Chunhua
المصدر: Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 6, Pp 170-175,191 (2024)
مصطلحات موضوعية: wuyi rock tea, shuixian, storage, taste substance, taste quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: WU Jun, WANG Zhihui, LI Jing, DAI Haomin, SONG Bo, ZHANG Lingzhi, XU Jie, YUE Bin, SUN Weijiang
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 214-224 (2024)
مصطلحات موضوعية: wuyi rock tea, storage time, flavor quality, gas chromatography-mass spectrometry, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 20, Pp 268-282 (2023)
مصطلحات موضوعية: wuyi rock tea, roasting, chemical composition, ultra-high performance liquid chromatography-quadrupole orbitrap mass spectrometry, metabolomics, sensory evaluation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Qianlian CHEN, Shizhang LIU, Shiquan ZHAN, Guanjun PAN, Baoshun LIU, Feng GAO, Zhilong HAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 296-303 (2023)
مصطلحات موضوعية: wuyi rock tea, volatile substances, headspace-solid phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry (hs-spme-gc-ms), principal component analysis (pca), odor activity value (oav), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 13, Pp 67-78 (2023)
مصطلحات موضوعية: aged wuyi rock tea, dextran sulfate sodium, colitis, gut microbiota, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Fuming Lin, Huini Wu, Zhaolong Li, Yan Huang, Xiying Lin, Chenxi Gao, Zhihui Wang, Wenquan Yu, Weijiang Sun
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1315 (2024)
مصطلحات موضوعية: Wuyi Rock Tea, transcriptomes, proteomics, volatile organic compounds, green-making process, gas chromatography, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zichun WEI, Jiayun ZHUANG, Zhilin SUN, Dongchun LIN, Wanjun BI, Yanping TAN, Hongzheng LIN, Xiaomin YU, Yun SUN, Xiaoyong CAI, Zhilong HAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 7, Pp 97-106 (2023)
مصطلحات موضوعية: wuyi rock tea, airing, leaf spreading thickness, quality, rougui, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaoli Jia, Qi Zhang, Meihui Chen, Yuhua Wang, Shaoxiong Lin, Yibin Pan, Pengyuan Cheng, Mingzhe Li, Ying Zhang, Jianghua Ye, Haibin Wang
المصدر: Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: Wuyi rock tea, withering, gene expression, metabolite, quality, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaoli Jia, Yuhua Wang, Qisong Li, Qi Zhang, Ying Zhang, Shaoxiong Lin, Pengyuan Cheng, Meihui Chen, Mengru Du, Jianghua Ye, Haibin Wang
المصدر: Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 11 (2023)
مصطلحات موضوعية: Wuyi rock tea, fermentation, volatile metabolome, odor characteristics, characteristic compound, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource