-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yingying Yu, Wuyin Weng, Zhongyang Ren, Yucang Zhang, Ping Li, Linfan Shi
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101753- (2024)
مصطلحات موضوعية: Mashed potatoes, Freeze-thaw cycles, Water migration, Microstructure, Volatile compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuan Zhao, Linfan Shi, Zhongyang Ren, Qun Liu, Yucang Zhang, Wuyin Weng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101251- (2024)
مصطلحات موضوعية: Emulsion films, High internal phase emulsion, Physicochemical properties, Thymol, Antimicrobial activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yaohui HAN, Haohao TIAN, Linfan SHI, Zhongyang REN, Wuyin WENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 22, Pp 169-175 (2023)
مصطلحات موضوعية: acid-soluble collagen, tilapia skin, triple helix structure, fibrogenesis ability, thermal stability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu YANG, Jieyu LI, Linfan SHI, Zhongyang REN, Wuyin WENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 17, Pp 68-75 (2023)
مصطلحات موضوعية: european eel, myofibrillar protein, gelling properties, heat induced gelation, microstructure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Enhan Zhang, Yuan Zhao, Zhongyang Ren, Linfan Shi, Wuyin Weng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100988- (2023)
مصطلحات موضوعية: Silver carp surimi, Emulsion, Gel properties, Microstructure, Oil droplet size, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Linfan Shi, Gengxin Hao, Jun Chen, Junling Wang, Wuyin Weng
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 2, Pp 495-502 (2023)
مصطلحات موضوعية: Polysaccharide, Abalone muscle, Structural characterization, Immunostimulatory activity, Nuclear magnetic resonance spectra, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Kexin Chen, Linfan Shi, Zhongyang Ren, Wuyin Weng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100836- (2023)
مصطلحات موضوعية: Sea cucumber, Protein hydrolysates, Antioxidant activity, Caenorhabditis elegans, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Linfan SHI, Zhouru LI, Guangming LIU, Zhongyang REN, Wuyin WENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 22, Pp 445-453 (2022)
مصطلحات موضوعية: shellfish, fishy odor compounds, determination of fishy odor, deodorization technology, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Shen Yang, Zijin Yuan, Jude Juventus Aweya, Shanggui Deng, Wuyin Weng, Yueling Zhang, Guangming Liu
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 11, Iss 6, Pp 1607-1613 (2022)
مصطلحات موضوعية: Auricularia auricular, Antimicrobial peptide, Penaeus vannamei, β-1,3-Glucan-binding protein, Bacillus spp, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jialin Jiang, Linfan Shi, Zhongyang Ren, Wuyin Weng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100735- (2023)
مصطلحات موضوعية: Soy protein isolate, Cysteine, Viscosity, Physicochemical properties, Edible films, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource