-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Lijun Bian, Zhimin Ma, Xiangjin Fu, Chen Ji, Tianpei Wang, Caiwang Yan, Juncheng Dai, Hongxia Ma, Zhibin Hu, Hongbing Shen, Lu Wang, Meng Zhu, Guangfu Jin
المصدر: eLife, Vol 13 (2024)
مصطلحات موضوعية: phenotypic aging, polygenic risk score, healthy lifestyle, cancer risk, Medicine, Science, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu XIAO, Lina XU, Hui LIU, Xiangren ZHOU, Weidan GUO, Yingjie HE, Xiangjin FU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 11, Pp 404-410 (2023)
مصطلحات موضوعية: lipid oxidation of fish, yeast aldehyde dehydrogenase extract, reactive carbonyl compounds (rccs), gas chromatography-mass spectrometry, fish simulated digestion, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Guiyuan Xiang, Jiangtao Li, Qinlu Lin, Yili Zhang, Yuqin Ding, Xiaofeng Guo, Qianru Pan, Qiongxiang Liu, Xiangjin Fu, Ying Yang, Wenfang Han, Yong Fang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100785- (2023)
مصطلحات موضوعية: Rice flour, Proteins, Lipids, Heat-moisture treatment, Physicochemical properties, Starch digestibility, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Weidan Guo, Yu Xiao, Xiangjin Fu, Zhao Long, Yue Wu, Qinlu Lin, Kangzi Ren, Liwen Jiang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100779- (2023)
مصطلحات موضوعية: Douchi, Peptidomics, ACE, α-glucosidase, Molecular docking, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuhao Wang, Yang Li, Xin Lin, Xiangjin Fu, Haiyan Zhong, Kangzi Ren, Cheng Liu, Wen Yao
المصدر: Molecules, Vol 29, Iss 1, p 76 (2023)
مصطلحات موضوعية: Camellia oleifera, anti-enteritis activity, molecular docking, polyphenols, wighteone, p-octopamine, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Weidan Guo, Miao Zhan, Hui Liu, Xiangjin Fu, Wei Wu
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 5, p 939 (2023)
مصطلحات موضوعية: silver carp (Hypophthalmichthys molitrix), pH-shifting process, muddy off-odor, gelling properties, cathepsin, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Weidan Guo, Zhengwen Li, Xiangjin Fu, Wenhua Zhou, Jiali Ren, Yue Wu
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 13, p 1960 (2022)
مصطلحات موضوعية: Staphylococcus aureus, sourdough, γ-aminobutyric acid, metabolites, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Lina Xu, Yu Luo, Xiangjin Fu, Feijun Luo, Youzhi Xu, Shuguo Sun
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 7, Pp 2404-2411 (2019)
مصطلحات موضوعية: carbonyl compounds, docosahexaenoic acid (DHA), eicosapentaenoic acid (EPA), flavor, lipid oxidation, Saccharomyces uvarum, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
9
المؤلفون: Weidan Guo, Yu Zhang, Zhao Long, Xiangjin Fu, Kangzi Ren
المصدر: Food Chemistry. 412:135343
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinkang, Long, Chunmin, Guan, Lin, Wang, Liting, Jia, Xiangjin, Fu, Qinlu, Lin, Zhengyu, Huang, Chun, Liu
المصدر: Rice Science; May2023, Vol. 30 Issue 3, p207-221, 15p
مصطلحات موضوعية: RICE quality, RICE storage, LOCUS (Genetics), PLANT proteins, RICE starch, PROTEINS