-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Chang He, Jingtao Zhou, Yuchuan Li, De zhang, Bernard Ntezimana, Junyu Zhu, Xiaoyong Wang, Wenluan Xu, Xiaoju Wen, Yuqiong Chen, Zhi Yu, Yu Wang, Dejiang Ni
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100730- (2023)
مصطلحات موضوعية: Oolong tea, Aroma attribute, Tea processing mode, Tea cultivars, Molecular sensory technology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Haojie Zhang, Yueqin Fan, Xiaoju Wen, Dejiang Ni, Yuqiong Chen
المصدر: Fluoride; Jul-Sep2021, Vol. 54 Issue 3, p219-240, 22p
مصطلحات موضوعية: FLUORINE, TEA extracts, GREEN tea, BIOLOGICAL transport, SODIUM fluoride