-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Huiqin LU, Yuyu HUANG, Xiaopu REN, Xiyue NIU, Daoliang LAN, Yuqi WANG, Linlin WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 76-84 (2024)
مصطلحات موضوعية: yak meat, complex low-sodium, curing time, edible quality, oxidation characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaolu ZHOU, Yawen LI, Qian XU, Xiaopu REN, Xiyue NIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 7, Pp 306-312 (2024)
مصطلحات موضوعية: xinjiang pepper chicken legs, quality changes, storage temperature, shelf life, accelerated testing, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinli GENG, Jun YAO, Heyun ZHENG, Bing XIE, Qiuqin ZHANG, Cuihuan ZHANG, Xiaopu REN, Libin Wang, Chunlu QIAN
المصدر: Guangdong nongye kexue, Vol 51, Iss 1, Pp 31-40 (2024)
مصطلحات موضوعية: muskmelon, low-light stress, carbohydrate, carotenoid, chlorophyll, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing Li, Xinyue Yu, Xinxing Xu, Peipei Tang, Shuang Bi, Xiaopu Ren, Yong Shi, Jihong Wu, Fei Lao
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 6, Pp 2286-2296 (2023)
مصطلحات موضوعية: Jujube, Lactic acid bacteria fermentation, Short-chain fatty acid, Probiotics, Gut microbiota, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaoru ZHAO, Beilei LI, Siyu HUA, Qiannan RAN, AYIBOTA∙SHATEFUALEDE, Sihui LIU, Xiaopu REN, Zengqi PENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 23, Pp 236-244 (2022)
مصطلحات موضوعية: marinated in whole egg, marinated in egg white, meat loaf, beef, lamb, pork, edible quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Huaying Liu, Ruili Zhang, Qiuqin Zhang, Mengtian Tian, Xiaopu Ren, Libin Wang, Xiaohong Wang
المصدر: Horticulturae, Vol 9, Iss 8, p 911 (2023)
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria, Alternaria gaisen, cell-free supernatants, antimicrobial activity, cell membrane integrity, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinxuan Li, Yaohua Gao, Pinghua Deng, Xiaopu Ren, Shuang Teng
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 13, p 5143 (2023)
مصطلحات موضوعية: traditionally smoked chicken products, polycyclic aromatic hydrocarbons, formaldehyde, safety, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yongzhen Gou, Xinmiao Ma, Xiyue Niu, Xiaopu Ren, Geminguli Muhatai, Qian Xu
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 11, p 2223 (2023)
مصطلحات موضوعية: koumiss, GC-IMS, GC-MS, PLS-DA, OVA, volatile components, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Shixin Liu, Yawei Zhang, Guanghong Zhou, Yingjie Bao, Xiaopu Ren, Yuxia Zhu, Zengqi Peng
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 487-498 (2019)
مصطلحات موضوعية: na alternates, l-lysine, l-histidine, proteolysis, protein oxidation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Shixin Liu, Yawei Zhang, Guanghong Zhou, Xiaopu Ren, Yingjie Bao, Yuxia Zhu, Xiaofang Zeng, Zengqi Peng
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 1322-1339 (2019)
مصطلحات موضوعية: na alternates, l-lysine, l-histidine, lipid oxidation, flavor, water mobility, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource