-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanyan HUANG, Yantong LIANG, Jiamin WU, Xin'an ZENG, Qiaohui ZENG, Shilin CAO, Lan LIAO, Langhong WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 8, Pp 1-8 (2023)
مصطلحات موضوعية: probiotics, intestinal flora, obesity, fat, mechanism, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Li Ye, Wenyu Zheng, Xue Li, Wenmin Han, Jialing Shen, Qiuya Lin, Liyan Hou, Lan Liao, Xin’an Zeng
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 22, p 4179 (2023)
مصطلحات موضوعية: gluten, food processing, interaction, digestibility, celiac disease, dietary restriction, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiu’er Luo, Ruoyong Wang, Jinhua Wang, Ying Li, Huainan Luo, Shi Chen, Xin’an Zeng, Zhong Han
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 14, p 2166 (2022)
مصطلحات موضوعية: acylated anthocyanins, acylation, food colourants, functionalizing agents, indicators, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4
المؤلفون: Zhihong Zhang, Xin’an Zeng
المصدر: Advances in Food Processing Technology ISBN: 9789811364501
مصطلحات موضوعية: Chemistry, Polyphenol, fungi, Extraction (chemistry), food and beverages, Food science, Treatment time, respiratory tract diseases, Processing methods
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ec2f45e4b0aaaf1f86ebbf5770269a67
https://doi.org/10.1007/978-981-13-6451-8_5