-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ziyao Jie, Tian-Yu Wang, Shiyang Huang, Xinpeng Bai, Wenhui Ma, Guixin Zhang, Nan Luo
المصدر: iScience, Vol 27, Iss 8, Pp 110328- (2024)
مصطلحات موضوعية: applied sciences, materials science, materials synthesis, Science
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Huimin CHANG, Xinpeng BAI, Qiuyang LIANG, Yunkun CHEN, Yumiao CAO, Chunling LI, Zhenshuan QIAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 81-87 (2023)
مصطلحات موضوعية: acerola cherry whole fruit, wet ultrafine grinding, physicochemical properties, active ingredient, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Huan HUANG, Yan TIAN, Yizhe LIU, Xinpeng BAI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 9, Pp 10-19 (2023)
مصطلحات موضوعية: sodium caseinate, xanthan gum, coconut oil, nano emulsion, stability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zihuan Fu, Longbin Zhong, Yan Tian, Xinpeng Bai, Jing Liu
المصدر: Microorganisms, Vol 12, Iss 2, p 240 (2024)
مصطلحات موضوعية: bioethanol, agro-industrial waste, cellulose, Bacillus, cellulose-degrading bacteria, coconut oil cake, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Fen SHI, Jun XU, Zongbo JIANG, Xinpeng BAI, Huan HUANG, Xing CHEN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 10, Pp 314-322 (2022)
مصطلحات موضوعية: virgin coconut oil, volatile flavor components, storage, headspace solid phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry (hs-spme-gc-ms), principal component analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zongbo JIANG, Jun XU, Fen SHI, Qiuyang LIANG, Xing CHEN, Xinpeng BAI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 7, Pp 102-109 (2022)
مصطلحات موضوعية: virgin coconut oil, emulsion, oleogels, hydroxypropyl methylcellulose, xanthan gum, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Huan Huang, Yan Tian, Xinpeng Bai, Yumiao Cao, Zihuan Fu
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 14, p 5460 (2023)
مصطلحات موضوعية: co-adsorption, layer adsorption, nanoemulsion, stability, digestion, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zihao Song, Yue Yu, Xinpeng Bai, Yiguo Jia, Jiayi Tian, Kui Gu, Mengyu Zhao, Changyu Zhou, Xiangyu Zhang, Hongning Wang, Yizhi Tang
المصدر: Microbiology Spectrum, Vol 10, Iss 4 (2022)
مصطلحات موضوعية: CRISPR-Cas13a, conjugative delivery, precise bactericidal methods, CRISPR, Salmonella Typhimurium, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2165-0497
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zongbo Jiang, Xinpeng Bai
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 17, p 5391 (2022)
مصطلحات موضوعية: hydroxypropyl methyl cellulose, pectin, oleogels, physical properties, emulsion-templated method, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Xue Li, Jun Cao, Xinpeng Bai, Fangfang Zhang
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 21, Iss 1, Pp 1575-1585 (2018)
مصطلحات موضوعية: tilapia oil, extraction method, chemical composition, thermal property, spectral characteristic, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource