-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Fan Zhang, Xue-de Wang, Ke Li, Wen-ting Yin, Hua-min Liu, Xin-liang Zhu, Peng Hu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101087- (2024)
مصطلحات موضوعية: Subcritical extraction, Microwave, Sesame oil, Flavor, Sensory, Bioactive component, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Wen-ting Yin, Chen-jia Yang, Xin-yun He, Yu-hang Zhao, Hua-min Liu, Zhuo-qing Zhai, Xue-de Wang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 101045- (2023)
مصطلحات موضوعية: Microwave, Sesame oil, Microstructure, Organoleptic analysis, Flavor, Carcinogenic compound, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiao-Shuang Cai, Yan-Yan Ning, Zhao Qin, Hua-Min Liu, Xue-De Wang, Li-Xia Hou
المصدر: Arabian Journal of Chemistry, Vol 16, Iss 9, Pp 105088- (2023)
مصطلحات موضوعية: Hydrocolloid, Rheology, Texture, Emulsifying, Foaming, Frozen food, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhong-Wei Wu, Hong-Rui Huang, Shu-Qiang Liao, Xiao-Shuang Cai, Hua-Min Liu, Yu-Xiang Ma, Xue-De Wang
المصدر: Journal of Oleo Science; 2024, Vol. 73 Issue 2, p147-161, 15p
مصطلحات موضوعية: YELLOW nutsedge, VEGETABLE oils, EDIBLE fats & oils, CAROTENES, STARCH, OLEIC acid, AMYLOSE, OILSEEDS, TUBERS
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Qing Guo, Shuai Xu, Hua-Min Liu, Ming-Wei Liu, Chen-Xu Wang, Zhao Qin, Xue-De Wang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 16, Iss , Pp 100483- (2022)
مصطلحات موضوعية: Maillard model, Oligosaccharides, Sesame protein isolate, Color, Volatile compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiong Yu, Xiao-shuang Cai, Sébastien Leveneur, Xue-de Wang, Hua-min Liu, Chen-xia Zhang, Yu-xiang Ma
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: sesamin, asarinin, catalyst, sesame oil, kinetic modeling, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Run-Yang Zhang, Jing-Hao Gao, Yi-Lin Shi, Yi-Fei Lan, Hua-Min Liu, Wen-Xue Zhu, Xue-De Wang
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: sesame seed, hull, polysaccharides, chemical structure, antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Run-Yang Zhang, Jing-Hao Gao, Yi-Lin Shi, Yi-Fei Lan, Hua-Min Liu, Wen-Xue Zhu, Xue-De Wang
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: sesame seed, hull, polysaccharides, chemical structure, antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yao-Ran Li, Shuai Xu, Run-Yang Zhang, Ming-Xuan Yang, Hua-Min Liu, Xue-De Wang
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: characterization, polysaccharide, waste liquor, wet decortication, sesame seeds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Tapiwa Reward Sithole, Yu-Xiang Ma, Zhao Qin, Hua-Min Liu, Xue-De Wang
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 21, p 3499 (2022)
مصطلحات موضوعية: peanut varieties, peanut butter, peanut butter sensory quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource