-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: V. Shebanin, I. Atamanyuk, O. Gorbenko, Y. Kondratenko, N. Dotsenko
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 13, Iss 3 (2019)
مصطلحات موضوعية: vegetables and melons, seed mass, processing technology, random sequence, canonical decomposition, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: E. Ermolenko, M. Kotyleva, N. Lavrenova, Y. Kondratenko, I. Kudryavcev, T. Kramskaya, A. Karaseva, A. S. Glotov, G. Leontieva, A. Lapidus, A. Suvorov
المصدر: Инфекция и иммунитет, Vol 8, Iss 4, Pp 596-597 (2018)
مصطلحات موضوعية: Infectious and parasitic diseases, RC109-216
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Новые технологии, Vol 0, Iss 4, Pp 43-55 (2018)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, reduction potential, homogeneous products, storage, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Новые технологии, Vol 0, Iss 4, Pp 85-95 (2018)
مصطلحات موضوعية: pectin, fruit puree, rheological properties, reducing ability, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Новые технологии, Vol 0, Iss 4, Pp 34-42 (2018)
مصطلحات موضوعية: beet pulp, complexone, particle size, de-cationization, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
6
المؤلفون: I. Atamanyuk, Y. Kondratenko, M. Solesvik
المصدر: Recent Developments in Automatic Control Systems ISBN: 9781003339229
-
7
المؤلفون: Yuriy P. Kondratenko, Volodymyr Y. Kondratenko
المصدر: Advances in Intelligent Robotics and Collaborative Automation ISBN: 9781003337119
-
8
المصدر: Biosystems Diversity, Vol 27, Iss 4, Pp 309-313 (2020)
مصطلحات موضوعية: Litter (animal), education.field_of_study, Ecology, Population, Extrapolation, Moment (mathematics), Statistics, Range (statistics), Canonical model, pig, individual forecasting of sow reproduction, non-linear canonical model of the random sequence, Production (economics), Markov property, lcsh:Q, education, lcsh:Science, Ecology, Evolution, Behavior and Systematics, Mathematics
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2652b2b8e13d409726ce2f790c7c754d
https://ecology.dp.ua/index.php/ECO/article/view/1006 -
9Effect of NaCl, sucrose and pectin addition on the reductive properties of vegetable and fruit puree
المصدر: Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 81, Iss 3, Pp 137-144 (2019)
مصطلحات موضوعية: food.ingredient, Sucrose, Pectin, Geography, Planning and Development, Salt (chemistry), Management, Monitoring, Policy and Law, Raw material, Redox, Food processing and manufacture, 03 medical and health sciences, chemistry.chemical_compound, 0404 agricultural biotechnology, food, reducing power index, canned products, fruit puree, vegetable puree, salt, sucrose, pectin, Food science, Chemical composition, 030304 developmental biology, chemistry.chemical_classification, 0303 health sciences, food and beverages, 04 agricultural and veterinary sciences, TP368-456, 040401 food science, chemistry, Composition (visual arts), Mass fraction
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::62c75dede496c26c77521d37af5d72c2
https://www.vestnik-vsuet.ru/vguit/article/view/2336 -
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.