-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanmo Pan, Qinxiu Sun, Yang Liu, Shuai Wei, Zongyuan Han, Ouyang Zheng, Hongwu Ji, Bin Zhang, Shucheng Liu
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100745- (2024)
مصطلحات موضوعية: 3D printing, Shrimp surimi, Printing parameters, Thermal processing methods, Printing adaptability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanmo Pan, Qinxiu Sun, Yang Liu, Shuai Wei, Zongyuan Han, Ouyang Zheng, Hongwu Ji, Bin Zhang, Shucheng Liu
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 429 (2024)
مصطلحات موضوعية: shrimp surimi, oil, three dimensional printing, physical properties, rheological properties, textural properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanmo Pan, Qinxiu Sun, Yang Liu, Shuai Wei, Qiuyu Xia, Ouyang Zheng, Shucheng Liu, Hongwu Ji, Chujin Deng, Jiming Hao
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 6, Pp 2985-2999 (2021)
مصطلحات موضوعية: Rheological properties, Shrimp surimi, Starch, Textural properties, Three‐dimensional printing, Water properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177