-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: FuTian Yu, YuanYuan Shen, YaLi Qin, YiYang Pang, HeLiang Fan, JingJing Peng, XiaoDong Pei, XiaoLing Liu
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: Bacillus velezensis, antimicrobial activity, lipopeptides, surfactin, mechanism, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Guoming Liu, Ping Wei, Yayuan Tang, Yiyang Pang, Jian Sun, Jiemin Li, Chuanyan Rao, Cuiqiong Wu, Xuemei He, Li Li, Dongning Ling, Xi Chen
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
مصطلحات موضوعية: Niuxin plum wine, fermentation condition, volatile aromas, polysaccharides, antioxidant activity, hypoglycemic activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mingyuan Liu, Xiaoying Zhao, Mouming Zhao, Xiaoling Liu, Yiyang Pang, Meishuo Zhang
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 4, p 494 (2022)
مصطلحات موضوعية: fried tilapia, aroma extract dilution analysis, accelerated solvent extraction, high vacuum flavor extraction technology, odor-active compounds, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource