-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianbin SHI, Yong SUI, Tian XIONG, Sha CAI, Chuanhui FAN, Xueling CHEN, Hongqi WANG, Xin MEI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 5, Pp 62-69 (2024)
مصطلحات موضوعية: asparagus powder, noodles, cooking properties, texture properties, starch digestion, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Junren Wen, Yong Sui, Jianbin Shi, Sha Cai, Tian Xiong, Fang Cai, Lei Zhou, Shuyi Li, Xin Mei
المصدر: Antioxidants, Vol 13, Iss 5, p 520 (2024)
مصطلحات موضوعية: sweet potato leaves, caffeoylquinic acid, phenolic profile, bioaccessibility, bioavailability, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhan Zheng, Weilan Gao, Zhenzhou Zhu, Shuyi Li, Xueling Chen, Giancarlo Cravotto, Yong Sui, Lei Zhou
المصدر: Antioxidants, Vol 13, Iss 4, p 466 (2024)
مصطلحات موضوعية: soluble dietary fiber, polyphenols, complexes, lipid metabolism, gut microbiota, hyperlipidemia, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lei ZHOU, Yong SUI, Zhenzhou ZHU, Shuyi LI, Rui XU, Jianbin SHI, Sha CAI, Tian XIONG, Fang CAI, Xin MEI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 490-499 (2023)
مصطلحات موضوعية: grain tea, processing, flavor, nutrition, security, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Shishan ZHAO, Jianbin SHI, Yong SUI, Sha CAI, Tian XIONG, Shaobin LI, Fang CAI, Xin MEI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 11, Pp 54-64 (2023)
مصطلحات موضوعية: asparagus powder, color protection method, drying method, polyphenols, physical and chemical properties, functional characteristics, color quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianbin SHI, Yong SUI, Sha CAI, Tian XIONG, Chuanhui FAN, Xueling CHEN, Jiyun HUAN, Limin ZHAO, Xin MEI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 8, Pp 221-227 (2023)
مصطلحات موضوعية: pueraria thomsonii crisp chips, low temperature vacuum frying, process optimization, odor, morphology, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Tian XIONG, Fang CAI, Jianjun HE, Jianbin SHI, Sha CAI, Yong SUI, Xueling CHEN, Chuanhui FAN, Deshun ZHOU, Xin MEI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 6, Pp 49-57 (2023)
مصطلحات موضوعية: purple sweet potato flour(pspf), raw purple sweet potato flour(rpspf), gelatinization degree(gd), anthocyanins, combined hot-air and microwave drying(hd-md), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianbin SHI, Yong SUI, Sha CAI, Jianjun HE, Tian XIONG, Chuanhui FAN, Xueling CHEN, Zhiwen JIA, Shaohua WANG, Fang CAI, Xiujun JIANG, Xin MEI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 2, Pp 69-74 (2023)
مصطلحات موضوعية: buckwheat, superfine grinding, dough, noodles, cooking characteristics, texture property, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Ziqi Guo, Jian Huang, Xin Mei, Yong Sui, Shuyi Li, Zhenzhou Zhu
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 2, p 220 (2024)
مصطلحات موضوعية: grape skin anthocyanin extract, gluten protein, microstructure and physicochemical properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Lei Zhou, Yong Sui, Zhenzhou Zhu, Shuyi Li, Rui Xu, Junren Wen, Jianbin Shi, Sha Cai, Tian Xiong, Fang Cai, Xin Mei
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: brown rice tea, degree of milling, nutrients, aroma compounds, OPLS-DA, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource