-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongqian WANG, Qinyu DAI, Rui ZHU, Chong ZHANG, Yongbin HAN, Dandan LI, Yang TAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 18, Pp 192-201 (2024)
مصطلحات موضوعية: curdlan, hot air drying, infrared drying, mass transfer model, gel strength, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Teng HAN, Bo LU, Yongbin HAN, Yang TAO, Yanfeng DING, Dandan LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 14, Pp 271-281 (2024)
مصطلحات موضوعية: sweet rice wine, physico-chemical properties, sensory quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuyu Sun, Jiaying Zhao, Sivakumar Manickam, Jingyang He, Dandan Li, Yongbin Han, Xiaosan Jiang, Yang Tao
المصدر: Food Innovation and Advances, Vol 2, Iss 4, Pp 324-339 (2023)
مصطلحات موضوعية: ginkgo kernel, probiotic fermentation, ginkgolic acid, adsorption, mass transfer, Food processing and manufacture, TP368-456, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2836-774X
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Guangjie Xie, Ji Luo, Fang Li, Dandan Li, Yongbin Han, Yang Tao
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 101, Iss , Pp 106692- (2023)
مصطلحات موضوعية: Hydrodynamic cavitation, Ultrasound cavitation, Lipoxygenase, Soy milk, Artificial neural network, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yaning Shi, Ge Cao, Yang Liu, Yang Tao, Yongbin Han, Dandan Li
المصدر: Food Materials Research, Vol 3, Iss 1, Pp 1-10 (2023)
مصطلحات موضوعية: rehydration, ready-to-eat food, starch, digestibility, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2771-4683
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Chuyao CHEN, Dandan LI, Yang TAO, Rongguang ZHANG, Yongbin HAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 1, Pp 56-64 (2023)
مصطلحات موضوعية: microwave, adzuki bean, water absorption, epidermis structure, starch gelatinization, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang LIU, Dandan LI, Yang TAO, Rongguang ZHANG, Yongbin HAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 42-49 (2022)
مصطلحات موضوعية: mung bean, soaking, ultrasound, sodium bicarbonate, characteristic, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Caiwen CHEN, Dandan LI, Yang TAO, Guangjie XIE, Yongbin HAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 50-57 (2022)
مصطلحات موضوعية: enzyme extrusion, wheat starch, structure, thermal properties, pasting properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Pengcheng LIN, Zhongyuan ZHANG, Ning JIANG, Dandan LI, Yongbin HAN, Yang TAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 215-225 (2022)
مصطلحات موضوعية: porphyra, hot air and microwave drying, process optimization, quality analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 101-111 (2022)
مصطلحات موضوعية: broccoli, air drying coupled with air-borne ultrasound, glucosinolates, sulforaphane, myrosinase, ascorbic acid, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306