-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanjun Sun, Yrjö H. Roos, Song Miao
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 102, Iss , Pp 106755- (2024)
مصطلحات موضوعية: Milk fat globules, Ultrasonic treatment, Interfacial properties, X-ray diffraction, DSC, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mackenzie M. Hansen, Richard W. Hartel, Yrjö H. Roos
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 4, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
مصطلحات موضوعية: Whey protein, Concentrated dispersions, Polyphenols, Extracts, Physico-chemical properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2661-8974
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mackenzie M. Hansen, Richard W. Hartel, Yrjö H. Roos
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 3, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
مصطلحات موضوعية: Whey protein, Soy protein, Pea protein, Polyphenols, Concentrated dispersions, Physico-chemical properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2661-8974
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lili Tian, Yrjö H. Roos, Laura G. Gómez-Mascaraque, Xu Lu, Song Miao
المصدر: Polymers, Vol 15, Iss 7, p 1771 (2023)
مصطلحات موضوعية: Tremella fuciform polysaccharides, molecular character, emulsion property, pH, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Qi Tang, Yrjö H. Roos, Song Miao
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 2, p 368 (2023)
مصطلحات موضوعية: plant protein, dairy protein, structural properties, functionality, pH-dependency, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanjun Sun, Yrjö H. Roos, Song Miao
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 24, p 4107 (2022)
مصطلحات موضوعية: milk fat globules, membrane proteins, compositions, structure, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Aaron S.L. Lim, Yrjö H. Roos
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 33, Iss , Pp 32-39 (2017)
مصطلحات موضوعية: Storage study, Lutein, β-carotene, Spray drying, Layer-by-layer, O/W emulsion, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yrjö H. Roos
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 2, p 447 (2021)
مصطلحات موضوعية: crystallization, freezing, glass transition, state diagrams, food quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Eoin G. Murphy, Nicolas E. Regost, Yrjö H. Roos, Mark A. Fenelon
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 1, p 84 (2020)
مصطلحات موضوعية: infant formula, microstructure, emulsion quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10
المؤلفون: Qi Tang, Yrjö H. Roos, Song Miao
المصدر: Food Hydrocolloids. 143:108838
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science