-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shipeng Yin, Liqiong Niu, Jian Zhang, Wei Yang, Yuanfa Liu
المصدر: Food Frontiers, Vol 5, Iss 4, Pp 1445-1475 (2024)
مصطلحات موضوعية: anthocyanins, antidiabetic activity, berry beverages, Berry fruits, polyphenols, processing technology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanan Wang, Jiachen Shi, Kun Liu, Yu Wang, Yongjiang Xu, Yuanfa Liu
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 4, Pp 1391-1401 (2023)
مصطلحات موضوعية: Caenorhabditis elegans, Lipids, Lifespan, Food omics, Gene expression, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Chenchen ZHANG, Jiangfeng SONG, Yuanfa LIU, Ningning GENG, Kaiyang MA, Lin WANG, Ying LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 260-267 (2023)
مصطلحات موضوعية: burdock root, polysaccharide extraction, dynamic high pressure microfluidization, monosaccharide composition, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wanrong Hu, Wen Cai, Yun Jia, Jingyuan Fan, Beibei Zhu, Qianying Zhang, Yue Wang, Yuanfa Liu, Dongliang Li
المصدر: Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 11 (2023)
مصطلحات موضوعية: cigar, aging, medium, chemical composition, community succession, sensory quality, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuting LONG, Xiuhang CHAI, Shenghua LI, Yuzhi LIU, Hesen WANG, Anshi WANG, Yuanfa LIU, Zhicheng LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 3, Pp 452-460 (2023)
مصطلحات موضوعية: cantonese-style moon cake, processing technology, quality evaluation, baking, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Wanrong Hu, Wen Cai, Zhaojun Zheng, Yuanfa Liu, Cheng Luo, Fang Xue, Dongliang Li
المصدر: Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Kaiyang Ma, Weixi Sheng, Xinxin Song, Jiangfeng Song, Ying Li, Wuyang Huang, Yuanfa Liu
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 21, p 7257 (2023)
مصطلحات موضوعية: chlorogenic acid, steatosis, β-oxidation of fatty acid, natural factor, molecular mechanism, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mingjun Shu, Yuling Zhou, Yuanfa Liu, Liuping Fan, Jinwei Li
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 18, p 3387 (2023)
مصطلحات موضوعية: oil dispersions, wax, crystals, water-in-oil, rheological characterization, emulsion gels, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yun Jia, Yuanfa Liu, Wanrong Hu, Wen Cai, Zhaojun Zheng, Cheng Luo, Dongliang Li
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: cigar fermentation, microbial community, functional microbes, Candida strains, bioaugmentation inoculation, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanjun Liu, Chunhua Jiao, Tao Zhang, Xue Li, Panpan Li, Meishan Lu, Zhan Ye, Yanpeng Du, Runfeng Du, Wenlong Zhang, Jie Xu, Zhaojun Zheng, Yongjiang Xu, Changhu Xue, Yi Zhang, Yuanfa Liu
المصدر: Research, Vol 6 (2023)
مصطلحات موضوعية: Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2639-5274