-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ke LI, Jianzhong ZHANG, Xinxing XU, Li LIU, Guixin HAN, Hongjiang WANG, Yuanhui ZHAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 169-178 (2024)
مصطلحات موضوعية: oyster, fermentation, enzymatic hydrolysates, oyster juice, flavor, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Shan He, Jia He, Siying Ma, Kunyu Wei, Fengchang Wu, Jian Xu, Xiaowei Jin, Yuanhui Zhao, Christopher J. Martyniuk
المصدر: Environment International, Vol 188, Iss , Pp 108747- (2024)
مصطلحات موضوعية: Liquid crystal monomer, Visual impairment, Thyroid hormone signaling, Molecular docking, T3-related cell-based assay, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuyu Yang, Yahui Liu, Fan Bai, Jinlin Wang, Ruichang Gao, Yuanhui Zhao, Xinxing Xu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101391- (2024)
مصطلحات موضوعية: Steamed sturgeon meat, Antioxidant, Phospholipids, Flavor formation, Flavor regulation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Beining Yang, Wei Li, Yuxuan Mao, Yuanhui Zhao, Yong Xue, Xinxing Xu, Yilin Zhao, Kang Liu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101236- (2024)
مصطلحات موضوعية: Sturgeon epidermal mucus, Antimicrobial peptide, Self-assembly, Molecular design, Antimicrobial activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaolin DUAN, Yan FAN, Jinlin WANG, Xiaoming JIANG, Xinxing XU, Xuqing ZHANG, Li LIU, Kang LIU, Yuanhui ZHAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 67-75 (2023)
مصطلحات موضوعية: sturgeon, mucus, antimicrobial peptide, antimicrobial activity, fresh keeping, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Qian LIU, Wenhui JIN, Haotian JIAO, Quanling XIE, Yiping ZHANG, Zhuan HONG, Yuanhui ZHAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 16, Pp 210-217 (2023)
مصطلحات موضوعية: algael, caulerpa lentillifera, β-1,3-xylan, alkali extraction, extraction process, β-1,3-xylanase (xyl3088), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Shilong You, Jiaqi Xu, Zeyu Yin, Boquan Wu, Pengbo Wang, Mingjun Hao, Cheng Cheng, Mengke Liu, Yuanhui Zhao, Pengyu Jia, Hongkun Jiang, Da Li, Liu Cao, Xingang Zhang, Ying Zhang, Yingxian Sun, Naijin Zhang
المصدر: Cardiovascular Diabetology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-23 (2023)
مصطلحات موضوعية: Type 2 diabetes mellitus, Diabetic vascular complications, Endothelial injury, WWP2, DDX3X, Ubiquitination, Diseases of the circulatory (Cardiovascular) system, RC666-701
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1475-2840
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan Li, Chi Wang, Nannan Hu, Yuanhui Zhao, Yuzhu Wu, Jingsheng Liu, Yilin Zhao
المصدر: Gels, Vol 10, Iss 5, p 301 (2024)
مصطلحات موضوعية: pea protein, zein, heat treatment, TG enzyme, gel properties, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Luqian Yang, Zhaoyong Li, Tianxiang Xie, Jun Feng, Xinxing Xu, Yuanhui Zhao, Xin Gao
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 24, p 8075 (2023)
مصطلحات موضوعية: tilapia, sous-vide cooking technique, quality change, flavor, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jia Wang, Shaochen Li, Yandong Yang, Lingyun Fan, Weichao Qin, Limin Su, Yuanhui Zhao, Chao Li
المصدر: Environment International, Vol 177, Iss , Pp 107996- (2023)
مصطلحات موضوعية: Chiral pesticides, Photolysis mechanism, Kinetics, Photo-induced toxicity, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource