-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zirong Huang, Yueyue Qiang, Shiyu Zhang, Yujia Ou, Zebin Guo, Baodong Zheng
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 13, p 2086 (2024)
مصطلحات موضوعية: Hypsizygus marmoreus, polysaccharide, structural characterization, antioxidant, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yueyue Qiang, Hang Wei, Biao Huang, Hongfei Chi, Jianwei Fu
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100668- (2024)
مصطلحات موضوعية: Turmeric essential oil, Inclusion complex, Characterization, Release kinetics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Suo TAN, Ruiru SI, Yueyue QIANG, Hang WEI, Biao HUANG, Shaoxiao ZENG, Donghe LU, Jianwei FU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 17, Pp 258-265 (2022)
مصطلحات موضوعية: curcuminoid, ionic liquid, cellulase, extraction technique, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lijuan Fu, Suo Tan, Ruiru Si, Yueyue Qiang, Hang Wei, Biao Huang, Mengzhu Shi, Ling Fang, Jianwei Fu, Shaoxiao Zeng
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100530- (2023)
مصطلحات موضوعية: Curcumin, Soy protein isolate, Pectin, Nanocomplexes, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yueyue Qiang, Ruiru Si, Suo Tan, Hang Wei, Biao Huang, Miaohong Wu, Mengzhu Shi, Ling Fang, Jianwei Fu, Shaoxiao Zeng
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 4, Iss , Pp 882-890 (2021)
مصطلحات موضوعية: Turmeric essential oils (TEOs), HS-SPME-GC-MS, Antioxidant activity, DPPH, Curcuma longa L, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource