-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Sabine Alalam, Julien Chamberland, Alexia Gravel, Véronique Perreault, Michel Britten, Yves Pouliot, Steve Labrie, Alain Doyen
المصدر: Dairy, Vol 3, Iss 2, Pp 248-261 (2022)
مصطلحات موضوعية: dairy effluents, reverse osmosis, model cheese, rheology, salt equilibrium, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Sabine Alalam, Farah Ben-Souilah, Marie-Hélène Lessard, Julien Chamberland, Véronique Perreault, Yves Pouliot, Steve Labrie, Alain Doyen
المصدر: Dairy, Vol 2, Iss 2, Pp 179-190 (2021)
مصطلحات موضوعية: dairy industry, white wastewater, cleaning solutions, pressure-driven membrane processes, 16S rRNA, High-throughput sequencing, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Akash Kothari, Michael A. Pitino, Sharon Unger, Véronique Perreault, Alain Doyen, Yves Pouliot, Allison J. McGeer, Debbie Stone, Deborah L. O’Connor
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: Holder pasteurization, high-pressure processing (HPP), cytomegalovirus (CMV), hepatitis A virus (HAV), antiviral, donor human milk, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Annick Raymond-Fleury, Marie-Hélène Lessard, Julien Chamberland, Yves Pouliot, Eric Dugat-Bony, Sylvie L. Turgeon, Daniel St-Gelais, Steve Labrie
المصدر: Microorganisms, Vol 10, Iss 7, p 1381 (2022)
مصطلحات موضوعية: metabarcoding, amplicon sequencing, cheese, Quebec, terroir, fungi, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Abir Boukil, Alice Marciniak, Samir Mezdour, Yves Pouliot, Alain Doyen
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 7, p 956 (2022)
مصطلحات موضوعية: high hydrostatic pressure, Tenebrio molitor, proteins, structural modification, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Romuald Gaillard, Alice Marciniak, Guillaume Brisson, Véronique Perreault, James D. House, Yves Pouliot, Alain Doyen
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 4, p 512 (2022)
مصطلحات موضوعية: egg yolk granule, ultra-high pressure homogenization, microstructure, protein aggregation, proteins, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mathilde Pimont-Farge, Amélie Bérubé, Véronique Perreault, Guillaume Brisson, Shyam Suwal, Yves Pouliot, Alain Doyen
المصدر: Molecules, Vol 26, Iss 5, p 1432 (2021)
مصطلحات موضوعية: self-assembling peptide, peptide f1-8, peptide-peptide interactions, gelation capacity, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Véronique Perreault, Noémie Gouin, Amélie Bérubé, William Villeneuve, Yves Pouliot, Alain Doyen
المصدر: Membranes, Vol 11, Iss 1, p 55 (2021)
مصطلحات موضوعية: cranberry juice, pectinolytic enzyme, ultrafiltration, membrane molecular weight cut-off, clarification, membrane fouling, Chemical technology, TP1-1185, Chemical engineering, TP155-156
وصف الملف: electronic resource
-
9
المصدر: RSC Advances. 12:25217-25226
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, General Chemistry
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c7c56baf0b00f82330e0fb9116968325
https://doi.org/10.1039/d2ra02852b -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Scott Benoit, Julien Chamberland, Alain Doyen, Manuele Margni, Christian Bouchard, Yves Pouliot
المصدر: Membranes, Vol 10, Iss 10, p 287 (2020)
مصطلحات موضوعية: eco-efficiency, process simulation, dairy processing, milk standardization, Chemical technology, TP1-1185, Chemical engineering, TP155-156
وصف الملف: electronic resource