-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Gao, Weilong, Zhou, Ling, Zhong, Hao, Meng, Yuan, Li, Changle, Wang, Jianxin, Yao, Jia, Liu, YulinAff1, IDs0034402411410y_cor8
المصدر: Journal of Plant Growth Regulation. :1-16
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gao, Weilong, Nie, Jiangbo, Yao, Jia, Wang, Jianxin, Wang, Shengshu, Zhang, Xueli, Liu, YonghongAff1, IDs1229802401432x_cor7, Liu, YulinAff1, IDs1229802401432x_cor8
المصدر: Physiology and Molecular Biology of Plants: An International Journal of Functional Plant Biology. 30(3):369-382
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Cheng, Chengshuai Xu, Yang Sun, Qiuhan Yu, Shuo Ding, Yucai Wang, Wenxue Wei, Wei Xu, Chaobo Zhang, Donghui Gong
المصدر: Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
مصطلحات موضوعية: Zanthoxylum bungeanum residue, Total flavonoids, Allelopathic mechanism, Chlorophyll fluorescence, Microcystis aeruginosa, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lina JIANG, Xiuqing ZHANG, Haisheng PEI, Yuanyuan LI, Liang LIANG, Xuefang HU, Zhimin ZHANG, Xiaona ZHAI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 67-74 (2024)
مصطلحات موضوعية: superfine grinding, zanthoxylum bungeanum seeds, particle size, dietary fiber, quality characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 2, Pp 33-41 (2024)
مصطلحات موضوعية: 花椒油;藤椒油;加速氧化;麻味物质;挥发性风味成分, zanthoxylum bungeanum maxim. oil, zanthoxylum armatum dc. oil, accelerated oxidation, numbing substances, volatile flavor components, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: 胡晴文1,2,彭郁1,2,李茉1,2,温馨1,2,倪元颖1,2 HU Qingwen1,2, PENG Yu1,2, LI Mo1,2, WEN Xin1,2, NI Yuanying1
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 1, Pp 16-21 (2024)
مصطلحات موضوعية: 花椒;花椒油;花椒籽油;提取技术, zanthoxylum bungeanum, zanthoxylum bungeanum oil, zanthoxylum bungeanum seed oil, extraction technology, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Juan Guo, Cheng-Xun He, Qing Zhang, Ruo-Lan Li, Die Qian, Chun-Jie Wu, Wen-Wen Chen, Shu-Guang Hou, Wei Peng
المصدر: Arabian Journal of Chemistry, Vol 17, Iss 3, Pp 105594- (2024)
مصطلحات موضوعية: Zanthoxylum bungeanum Maxim., Sichuan pepper, Glucose and lipid metabolism disorders, Hydroxy-α-Sanshool, Hydroxy-β-Sanshool, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingxuan KE, Yongxiu LI, Jie LI, Mi LI, Yanli MA, Zhiqing ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 19, Pp 10-16 (2023)
مصطلحات موضوعية: zanthoxylum bungeanum maxim., bitterness masking, whey protein isolate, molecular docking, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhenping LIU, Dan ZHANG, Yao HUANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 16, Pp 306-312 (2023)
مصطلحات موضوعية: electronic nose technology, hanyuan zanthoxylum bungeanum, model identification, linear discriminate analysis, partial least squares discriminant analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Peng Jia, Ziming Wang, Xinru Wang, Ke Qin, Jiajing Gao, Jiazhen Sun, Guangmei Xia, Tao Dong, Yanyan Gong, Zhenjiang Yu, Jinyang Zhang, Honglei Chen, Shengdan Wang
المصدر: Nanomaterials, Vol 14, Iss 10, p 836 (2024)
مصطلحات موضوعية: biomass, zanthoxylum bungeanum, nanoporous carbon, supercapacitor, pyrolysis, activation, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource