-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ziwei Zhou, Yifei Feng, Lishan Xie, Song Ma, Zhaoxia Cai, Ying Ma
المصدر: Reproductive Biology and Endocrinology, Vol 22, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
مصطلحات موضوعية: 16S rRNA sequencing, Diversity, Dysbiosis, Genital tract, Gut microbiome, Gynecological disease, Gynecology and obstetrics, RG1-991, Reproduction, QH471-489
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1477-7827
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaomeng Li, Minquan Xia, Qi Zeng, Xinyue Zhang, Haoyang Sun, Xi Huang, Dong Uk Ahn, Mohamed Salama, Fayez Khalaf Mourad, Zhaoxia Cai
المصدر: Food Science of Animal Products, Vol 1, Iss 4, p 9240047 (2023)
مصطلحات موضوعية: egg protein, peptides, biological activity, healthy, immunity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Cong LIU, Xin ZHOU, Jinxu LUO, Minquan XIA, Xiaomeng LI, Chen WANG, Zhaoxia CAI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 1, Pp 180-187 (2022)
مصطلحات موضوعية: egg yolk, bioactive components, co-extraction, ethyl acetate extraction, fatty acids, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zuyue Li, Xiaomeng Li, Zhaoxia Cai, Guofeng Jin, Dong Uk Ahn, Xi Huang
المصدر: Poultry Science, Vol 101, Iss 10, Pp 102053- (2022)
مصطلحات موضوعية: chicken soup, native and broiler chickens, protein, immunity, blood indicators, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Minquan Xia, Haobo Jin, Wanyi Dong, Zhaoxia Cai
المصدر: Food Science of Animal Products, Vol 1, Iss 1, p 9240003 (2023)
مصطلحات موضوعية: egg white, gel properties, sugar beet pectin, laccase, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ligen Xu, Mingcai Duan, Zhaoxia Cai, Tao Zeng, Yangying Sun, Shuang Cheng, Qiang Xia, Changyu Zhou, Jun He, Lizhi Lu, Daodong Pan
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 5, p 981 (2023)
مصطلحات موضوعية: duck soup, colloidal nanoparticles, RAW 264.7, Caco-2, antioxidant effect, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xue Du, Xiaoqin Xu, Dong Niu, Yong Tian, Zhengrong Tao, Zhaoxia Cai, Lizhi Lu
المصدر: Journal of Applied Animal Research, Vol 48, Iss 1, Pp 192-200 (2020)
مصطلحات موضوعية: duck (laying), rna-seq, dietary oils, cholesterol, n-3 pufas, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Sijie Mi, Minquan Xia, Xinyue Zhang, Jihong Liu, Zhaoxia Cai
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 2, p 229 (2022)
مصطلحات موضوعية: egg yolk granule, Pickering high internal phase emulsions, partially hydrogenated oil substitutes, healthier diet, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Lili Liu, Zhaoxia Cai, Xieli Yang, Wentao Wang, Meihu Ma
المصدر: Food Technology and Biotechnology, Vol 48, Iss 2, Pp 151-160 (2010)
مصطلحات موضوعية: Bacillus cereus MBL13, collagenolytic protease, type I collagen, metalloprotease, purification, waste animal bones, Biotechnology, TP248.13-248.65, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10
المؤلفون: Yanru Wang, Minquan Xia, Xin Zhou, Zhaoxia Cai, Long Sheng
المصدر: International Journal of Biological Macromolecules. 193:1078-1085
مصطلحات موضوعية: Immunoglobulins, Polysorbates, Poloxamer, General Medicine, Polyethylene glycol, Protein aggregation, Egg Yolk, Biochemistry, Polyethylene Glycols, Immunoglobulin Fab Fragments, Surface-Active Agents, chemistry.chemical_compound, Adsorption, chemistry, Structural Biology, PEG ratio, Biophysics, Animals, Molecule, Polysorbate 20, Surface charge, Chickens, Molecular Biology