-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Muhammad Bilal, Yining Zhang, Dandan Li, Chong Xie, Runqiang Yang, Zhenxin Gu, Dong Jiang, Pei Wang
المصدر: Grain & Oil Science and Technology, Vol 6, Iss 4, Pp 219-226 (2023)
مصطلحات موضوعية: Germinated wheat, Steamed bread, Enzymes, Rheology, Starch crystals, Techno-functionality, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Meng Ma, Wenlin Xu, Pei Wang, Zhenxin Gu, Hongzhi Zhang, Runqiang Yang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 14, Iss , Pp 100331- (2022)
مصطلحات موضوعية: H2O2, UV-B, Germinated soybean, Isoflavones, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Bailu Yang, Yining Zhang, Jiayi Yuan, Minzhen Yang, Runqiang Yang, Zhenxin Gu, Chong Xie, Qin Zhou, Dong Jiang, Jianzhong Zhou, Pei Wang
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 23, p 3833 (2022)
مصطلحات موضوعية: frozen dough, steamed buns, processing technology, gluten proteins, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mian Wang, Yahui Zhu, Pei Wang, Zhenxin Gu, Runqiang Yang
المصدر: Antioxidants, Vol 10, Iss 9, p 1421 (2021)
مصطلحات موضوعية: barley, GABA, phenolics, flavonoids, NaCl treatment, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yunyun Zhao, Chong Xie, Pei Wang, Zhenxin Gu, Runqiang Yang
المصدر: Antioxidants, Vol 10, Iss 6, p 990 (2021)
مصطلحات موضوعية: NaCl stress, GABA, phenolics components, accumulation, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan Ma, Pei Wang, Zhenxin Gu, Yang Tao, Chang Shen, Yulin Zhou, Yongbin Han, Runqiang Yang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 2, Iss , Pp - (2019)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Runqiang Yang, Qianru Hui, Zhenxin Gu, Yulin Zhou, Liping Guo, Chang Shen, Wenhua Zhang
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 24, Iss , Pp 156-163 (2016)
مصطلحات موضوعية: Broccoli sprout, CaCl2, Isothiocyanate, Glucosinolate, Antioxidant capacity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaohong Yu, Xuemei Zhu, Xinwen Lin, Fengwei Li, Zhenxin Gu
المصدر: BioResources, Vol 11, Iss 2, Pp 5113-5123 (2016)
مصطلحات موضوعية: Aureobasidium pullulans, Wheat bran, Feruloyl oligosaccharides, Two-stage controlled pH and temperature, Hemicellulase, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Runqiang Yang, Liping Guo, Xiaolin Jin, Chang Shen, Yulin Zhou, Zhenxin Gu
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 13, Iss , Pp 345-349 (2015)
مصطلحات موضوعية: Broccoli sprout, Glucosinolate, Sulforaphane, Myrosinase, Zinc sulphate, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaohong Yu, Xuemei Zhu, Zhenxin Gu, Shaojuan Lai
المصدر: BioResources, Vol 10, Iss 2, Pp 2167-2176 (2015)
مصطلحات موضوعية: Wheat bran, A. pullulans, Feruloyl oligosaccharide, Antioxidant activity, In vivo and in vitro, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource