-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu Liu, Zhuang-Li Kang, Qingfeng Ge, Qin Hou, Rui Liu, Xiangren Meng
المصدر: Food Materials Research, Vol 4, Iss 1, Pp 1-6 (2024)
مصطلحات موضوعية: swelling rate, centrifugal loss, tenderness, cooking loss, immobile water, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2771-4683
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Chun Xie, Guang-Hui Liu, Ming-Hui Liang, Si-Han Li, Zhuang-Li Kang
المصدر: Gels, Vol 10, Iss 5, p 347 (2024)
مصطلحات موضوعية: resistant starch, pork batter, emulsion stability, texture, rheology property, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuang-Li Kang, Ling-Hui Kong, Zhong-liang Hu, Yan-Ping Li, Han-Jun Ma
المصدر: Arabian Journal of Chemistry, Vol 16, Iss 4, Pp 104574- (2023)
مصطلحات موضوعية: Sodium bicarbonate, Myofibrillar protein, Reduced-salt, Texture properties, Mobility, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing-Chao Fan, Guang-Hui Liu, Kai Wang, Chun Xie, Zhuang-Li Kang
المصدر: Gels, Vol 9, Iss 10, p 836 (2023)
مصطلحات موضوعية: storage loss, texture property, potassium bicarbonate, total volatile basic nitrogen, total plate count, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Guang-Hui Liu, Jing-Chao Fan, Zhuang-Li Kang, Igor Mazurenko
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1084-1090 (2022)
مصطلحات موضوعية: Emulsion stability, Pre-emulsified sesame oil, Relaxation time, Water mobility, β-sheet, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Chun Xie, Bei-Bei Shi, Guang-Hui Liu, Si-Han Li, Zhuang-Li Kang
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 14, p 5608 (2023)
مصطلحات موضوعية: reduced phosphate, potassium bicarbonate, cooking yield, secondary structure, textural, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuang-Li Kang, Xue-Yan Shang, Yan-Ping Li, Han-Jun Ma
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 89, Iss , Pp 106150- (2022)
مصطلحات موضوعية: Ultrasound, Sodium bicarbonate, Relaxation time, Textural properties, Microstructure, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhong-Wei Wu, Xiao-Li Zou, Peng-Lei Yao, Zhuang-Li Kang, Han-Jun Ma
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 24, p 8853 (2022)
مصطلحات موضوعية: sodium bicarbonate, myofibrillar protein, texture, dynamic rheology, low-field nuclear magnetic resonance, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuang-Li Kang, Xue-Yan Shang, Yan-Ping Li, Han-Jun Ma
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 21, p 7493 (2022)
مصطلحات موضوعية: ultrasound, sodium bicarbonate, myofibrillar protein, hydrophobicity, Zeta potential, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Li-Peng Wei, Yan-Ping Li, Chun-Yan Wang, Zhuang-Li Kang, Han-Jun Ma
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 1492-1500 (2019)
مصطلحات موضوعية: high pressure, temperature, gel properties, rheological, secondary structure, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource