-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanmo Pan, Qinxiu Sun, Yang Liu, Shuai Wei, Zongyuan Han, Ouyang Zheng, Hongwu Ji, Bin Zhang, Shucheng Liu
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100745- (2024)
مصطلحات موضوعية: 3D printing, Shrimp surimi, Printing parameters, Thermal processing methods, Printing adaptability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ahtisham Ali, Jinfang Wang, Imran Khan, Shuai Wei, Qinxiu Sun, Qiuyu Xia, Zefu Wang, Zongyuan Han, Shucheng Liu
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 2, Pp 1024-1039 (2023)
مصطلحات موضوعية: chemical composition, golden pompano, hybrid grouper, nutritional profile, physical parameters, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanmo Pan, Qinxiu Sun, Yang Liu, Shuai Wei, Zongyuan Han, Ouyang Zheng, Hongwu Ji, Bin Zhang, Shucheng Liu
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 429 (2024)
مصطلحات موضوعية: shrimp surimi, oil, three dimensional printing, physical properties, rheological properties, textural properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenda Yan, Qinxiu Sun, Ouyang Zheng, Zongyuan Han, Zefu Wang, Shuai Wei, Hongwu Ji, Shucheng Liu
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 24, p 4459 (2023)
مصطلحات موضوعية: Litopenaeus vannamei, liquid nitrogen freezing, temperature, ice crystal, muscle quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Huanlan Zhang, Momna Rubab, Moutong Chen, Jialong Gao, Qinxiu Sun, Qiuyu Xia, Zefu Wang, Zongyuan Han, Shucheng Liu, Shuai Wei
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: Plasma-activated water, preparation process, active ingredients, physicochemical properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديميةComparison of Characterization Methods for Denaturation Degree of Shrimp Head Protein during Heating
المؤلفون: Qiumei LIU, Zefu WANG, Zhenyang LIU, Qinxiu SUN, Shuai WEI, Qiuyu XIA, Zongyuan HAN, Hongwu JI, Wenzheng SHI, Shucheng LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 21, Pp 107-114 (2022)
مصطلحات موضوعية: shrimp head protein, denaturation degree, characterization method, heat treatment, heat denaturation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Weiwen Duan, Hui Qiu, Kyi Kyi Htwe, Shuai Wei, Yang Liu, Zefu Wang, Qinxiu Sun, Zongyuan Han, Qiuyu Xia, Shucheng Liu
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
مصطلحات موضوعية: surimi processing, dense phase carbon dioxide, protein structure, gel strength, golden pompano, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Weiwen Duan, Hui Qiu, Kyi Kyi Htwe, Zefu Wang, Yang Liu, Shuai Wei, Qiuyu Xia, Qinxiu Sun, Zongyuan Han, Shucheng Liu
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 5, p 1090 (2023)
مصطلحات موضوعية: golden pompano, surimi processing, dense phase carbon dioxide, gel strength, water characteristics, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Ouyang Zheng, Qinxiu Sun, Andi Dong, Zongyuan Han, Zefu Wang, Shuai Wei, Qiuyu Xia, Yang Liu, Hongwu Ji, Shucheng Liu
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 23, p 3807 (2022)
مصطلحات موضوعية: shrimp surimi, dense phase carbon dioxide, process optimization, gel properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Junyong Xuan, Zefu Wang, Qiuyu Xia, Tingyu Luo, Qingya Mao, Qinxiu Sun, Zongyuan Han, Yang Liu, Shuai Wei, Shucheng Liu
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 22, p 3664 (2022)
مصطلحات موضوعية: tuna oil, hydrolyzed acylglycerol, selective lipase, lipid modification, acylglycerol composition, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource