-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruying Cai, Zongyun Yang, Zhen Li, Peng Wang, Xinglian Xu
المصدر: Food Materials Research, Vol 3, Iss 1, Pp 1-9 (2023)
مصطلحات موضوعية: myofibrillar protein, interfacial properties, flexibility, oil/water interface, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2771-4683
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Hualin Dong, Peng Wang, Zongyun Yang, Xinglian Xu
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100423- (2023)
مصطلحات موضوعية: Meat products, Printability, Simultaneous cooking, Predictive technology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hualin Dong, Peng Wang, Zongyun Yang, Ru Li, Xinglian Xu, Juan Shen
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 90, Iss , Pp 106188- (2022)
مصطلحات موضوعية: Curcumin, Ultrasound, Nano-complexation, Freeze drying, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lulu Li, Zongyun Yang, Zhao Luo, Kezhen Liu
المصدر: IEEE Access, Vol 8, Pp 176651-176660 (2020)
مصطلحات موضوعية: Cross-bonded cable, ageing, transient disturbances, non-intrusive, Electrical engineering. Electronics. Nuclear engineering, TK1-9971
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianchao Li, Zongyun Yang, Zhen Li, Ling Wu, Juan Shen, Jinhua Wang, Peng Wang
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 9, p 1326 (2022)
مصطلحات موضوعية: emulsion, tea polyphenol palmitate, myofibrillar protein, concentration, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruying Cai, Zongyun Yang, Zhen Li, Peng Wang, Minyi Han, Xinglian Xu
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 5, p 629 (2022)
مصطلحات موضوعية: myofibrillar protein, nano-emulsion, rheological property, active interaction, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhen Li, Zongyun Yang, Yulong Zhang, Tong Lu, Xiaoqian Zhang, Yue Qi, Peng Wang, Xinglian Xu
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 1, p 195 (2021)
مصطلحات موضوعية: ultrasound, stress relaxation, creep, tenderness, wooden breast, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8
المؤلفون: Yue Qi, Xinglian Xu, Hualin Dong, Zongyun Yang, Peng Wang
المصدر: Food Biophysics. 18:71-81
مصطلحات موضوعية: Biophysics, Bioengineering, Applied Microbiology and Biotechnology, Food Science, Analytical Chemistry
-
9
المؤلفون: Zhen Li, Ling Wu, Zongyun Yang, Yulong Zhang, Peng Wang, Xinglian Xu
المصدر: Food research international (Ottawa, Ont.). 161
مصطلحات موضوعية: Meat, Spectroscopy, Near-Infrared, Animals, Humans, Water, Chickens, Food Science, Pectoralis Muscles
-
10
المؤلفون: Zongyun Yang, Lulu Li, Zhao Luo, Kezhen Liu
المصدر: IEEE Access, Vol 8, Pp 176651-176660 (2020)
مصطلحات موضوعية: Materials science, General Computer Science, 020209 energy, Relative permittivity, 02 engineering and technology, 01 natural sciences, law.invention, Electric power system, law, Control theory, 0103 physical sciences, Shielded cable, 0202 electrical engineering, electronic engineering, information engineering, General Materials Science, non-intrusive, transient disturbances, 010302 applied physics, Power transmission, General Engineering, Cross-bonded cable, Power (physics), ageing, lcsh:Electrical engineering. Electronics. Nuclear engineering, Transient (oscillation), lcsh:TK1-9971, Decoupling (electronics), Voltage