-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Nicoluci, Ícaro Gouvêa, da Silva, Beatriz Scárdua, Braga, Patrícia Aparecida de Campos, Arisseto Bragotto, Adriana Pavesi
المصدر: Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment; Sep2024, Vol. 41 Issue 9, p1057-1064, 8p
مصطلحات موضوعية: LIQUID chromatography-mass spectrometry, BAKED products, FOOD additives, ACESULFAME-K, SUCRALOSE, SWEETENERS, BISCUITS
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Soffritti, Morando
المصدر: Expert Review of Anticancer Therapy; Sep2024, Vol. 24 Issue 9, p793-802, 10p
مصطلحات موضوعية: CARCINOGENS, NONNUTRITIVE sweeteners, SUCRALOSE, ASPARTAME, ACESULFAME-K
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Li, Pengfei, Zhang, Jie, Chen, Yazhou, Zhang, Li, Zhao, Zhiwei, Peng, Zhangquan
المصدر: Advanced Functional Materials; 7/3/2024, Vol. 34 Issue 27, p1-9, 9p
مصطلحات موضوعية: ACESULFAME-K, ANODES, HYDROGEN evolution reactions, AQUEOUS electrolytes
-
4دورية
المؤلفون: WADYKA, SALLY
المصدر: Consumer Reports; Oct2024, Vol. 89 Issue 9, p22-27, 6p, 3 Color Photographs
مصطلحات موضوعية: NATURAL sweeteners, NUTRITION, FOOD labeling, ACESULFAME-K, NONNUTRITIVE sweeteners
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Saarti, Mohammed, Khalaf, Musab M., Althanoon, Zeina A.
المصدر: Pharmacognosy Journal; Mar/Apr2024, Vol. 16 Issue 2, p422-425, 4p
مصطلحات موضوعية: NONNUTRITIVE sweeteners, SWEETENERS, SUCRALOSE, ACESULFAME-K, ASPARTAME, UREA
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Nicoluci, Ícaro Gouvea, da Silva, Beatriz Scardua, Braga, Patricia Aparecida de Campos, Bragotto, Adriana Pavesi Arisseto
المصدر: Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment; Oct2023, Vol. 40 Issue 10, p1298-1306, 9p, 4 Charts, 1 Graph
مصطلحات موضوعية: LIQUID chromatography-mass spectrometry, ACESULFAME-K, SWEETENERS
مصطلحات جغرافية: BRAZIL
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Gupta, Pravin, Kumar, Manish
المصدر: Indian Drugs; Sep2023, Vol. 60 Issue 9, p7-21, 15p
مصطلحات موضوعية: DOSAGE forms of drugs, NONNUTRITIVE sweeteners, LOW-calorie diet, LOW calorie foods, SWEETENERS, ACESULFAME-K, HYPERGLYCEMIA
الشركة/الكيان: UNITED States. Food & Drug Administration
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Potărniche, Ioana-Adriana, Saroși, Codruța, Terebeș, Romulus Mircea, Szolga, Lorant, Gălătuș, Ramona
المصدر: Sensors (14248220); Sep2023, Vol. 23 Issue 17, p7517, 29p
مصطلحات موضوعية: CONVOLUTIONAL neural networks, FOOD additives, DEEP learning, ACESULFAME-K, AUTOMATIC classification, SPECTROMETRY
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Debras, Charlotte, Deschasaux-Tanguy, Mélanie, Chazelas, Eloi, Sellem, Laury, Druesne-Pecollo, Nathalie, Esseddik, Younes, Szabo de Edelenyi, Fabien, Agaësse, Cédric, De Sa, Alexandre, Lutchia, Rebecca, Julia, Chantal, Kesse-Guyot, Emmanuelle, Allès, Benjamin, Galan, Pilar, Hercberg, Serge, Huybrechts, Inge, Cosson, Emmanuel, Tatulashvili, Sopio, Srour, Bernard, Touvier, Mathilde
المصدر: Diabetes Care; Sep2023, Vol. 46 Issue 9, p1681-1690, 10p
مصطلحات موضوعية: NONNUTRITIVE sweeteners, TYPE 2 diabetes, ACESULFAME-K, PROPORTIONAL hazards models, FOOD additives
مصطلحات جغرافية: FRANCE
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Sensory Studies; Aug2023, Vol. 38 Issue 4, p1-13, 13p
مصطلحات موضوعية: NATURAL sweeteners, NONNUTRITIVE sweeteners, CALORIC content of foods, SUCRALOSE, ACESULFAME-K