-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Kozub, N. O.Aff1, Aff2, IDS009545272403006X_cor1, Sozinov, I. O., Husenkova, O. V., Tyshchenko, V. M., Sozinova, O. I.Aff1, Aff2, Kucheriavyi, I. I., Karelov, A. V., Filenko, O. L., Borzykh, O. I., Blume, Ya. B.
المصدر: Cytology and Genetics. 58(3):191-201
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Cardinali, Federica, Garofalo, CristianaAff1, IDs00217023044094_cor2, Taccari, Manuela, Osimani, Andrea, Polverigiani, Serena, Milanović, Vesna, Rampanti, Giorgia, Aquilanti, Lucia
المصدر: European Food Research and Technology. 250(2):581-591
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Belleggia, Luca, Foligni, Roberta, Ferrocino, Ilario, Biolcati, Federica, Mozzon, Massimo, Aquilanti, Lucia, Osimani, Andrea, Harasym, JoannaAff3, Aff4, IDs00217023043275_cor8
المصدر: European Food Research and Technology. 249(11):2777-2795
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Marie Madeleine Nanga Ndjang, Julie Mathilde Klang, Bilkissou Njapndounke, Marius Edith Kouam Foko, Jean Roger Dongmo, Michael Hermann Kengne Kamdem, Jordan Lembe Tonga, Edwin Mpho Mmutlane, Derek Tantoh Ndinteh, Eugenie Kayitesi, François Ngoufack Zambou
المصدر: Food Hydrocolloids for Health, Vol 5, Iss , Pp 100179- (2024)
مصطلحات موضوعية: Box benkhen design, Bread-making, Gums, Textures properties, Specific volume, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Farahani, Hadis, Moghaddam, Mohsen EsmaeilzadehAff2, IDs12298023013246_cor2, Mohammadi, Abdollah, Nezhad, Khalil Zaynali, Naghipour, Fariba
المصدر: Physiology and Molecular Biology of Plants: An International Journal of Functional Plant Biology. 29(6):889-902
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Hye Min Han, Bong Kyung Koh
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 833-841 (2023)
مصطلحات موضوعية: rice, gel, bread making potential, Crumb firmness, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: S. Bagherikia, F. Sayyedi, H. Soughi, Manoochehr Khodarahmi, F. Naghipour, M. Nazari
المصدر: Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 13, Iss 2, Pp 1-16 (2023)
مصطلحات موضوعية: grain filling period, grain yield, bread-making quality, phenological stages, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Applied Food Research, Vol 3, Iss 2, Pp 100319- (2023)
مصطلحات موضوعية: Poolish-type sourdough, Antifungal, Lactic acid bacteria, Bread making, Organic acids, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9
المؤلفون: Vilanculos, Serafina, 1961, Svanberg, Ulf, 1945, Andlid, Thomas, 1963
المصدر: African Journal of Food Science. 16(12):310-318
مصطلحات موضوعية: wheat flour, cassava flour, phytase, bread making., sorghum flour, Phytate, Pichia kudriavzevii TY13, yeast extract
وصف الملف: electronic
URL الوصول: https://research.chalmers.se/publication/533726
https://research.chalmers.se/publication/533726/file/533726_Fulltext.pdf -
10كتاب إلكتروني
المؤلفون: Suchintita Das, RahelAff6, Aff7, Tiwari, Brijesh K.Aff7, Garcia-Vaquero, MarcoAff6
المساهمون: Garcia-Vaquero, Marco, editorAff1, Pastor, Kristian, editorAff2, Orhun, Gul Ebru, editorAff3, McElhatton, Anna, editorAff4, Rocha, João Miguel F., editorAff5
المصدر: Traditional European Breads : An Illustrative Compendium of Ancestral Knowledge and Cultural Heritage. :1-40