-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Panta, Rajendra, Paswan, Vinod KumarAff1, IDs42779022001650_cor2, Kanetkar, Prajasattak, Bunkar, Durga Shankar, Rose, Hency, Bakshi, Shiva
المصدر: Journal of Ethnic Foods. 10(1)
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Shangpliang, H. Nakibapher Jones, Tamang, Jyoti PrakashAff1, IDs1260202310125y_cor2
المصدر: Probiotics and Antimicrobial Proteins. :1-25
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Bhat, Naseer Ahmad, Gani, AdilAff1, IDs1169402201764w_cor2
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 17(3):2326-2339
-
4كتاب إلكتروني
المؤلفون: Kohli, VinnyAff5, Singha, SiddharthaAff5, Jha, NehaAff5
المساهمون: Patra, Sanjukta, editorAff1, Mitra, Sudip, editorAff2, Singha, Siddhartha, editorAff3, Kalita, Pankaj, editorAff4
المصدر: Technologies for Rural Development : Proceedings of NERC 2022. :81-100
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Rajendra Panta, Vinod Kumar Paswan, Prajasattak Kanetkar, Durga Shankar Bunkar, Hency Rose, Shiva Bakshi
المصدر: Journal of Ethnic Foods, Vol 10, Iss 1, Pp 1-15 (2023)
مصطلحات موضوعية: Chhurpi, Nepali Chhurpi, Ethnic fermented dairy product, Ethnic food, Dog chew, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2352-6181
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Kriti Ghatani, Subarna Thapa, Shankar Prasad Sha, Sourav Sarkar, Debabrata Modak, Soumen Bhattacharjee
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
مصطلحات موضوعية: chhurpi, human gut, probiotic, Enterococcus, blood lipids, histopathology, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Naseer Ahmad Bhat, Adil Gani, Faiza Jhan, Khalid Muzaffar
المصدر: Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100116- (2022)
مصطلحات موضوعية: Chhurpi, Inoculum concentration, Incubation time, Yield, Firmness, Acidity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Md Minhajul Abedin, Rounak Chourasia, Loreni Chiring Phukon, Sudhir P. Singh, Amit Kumar Rai
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 13, Iss , Pp 100231- (2022)
مصطلحات موضوعية: Sikkim Himalaya, Hard chhurpi, Proteomics, Bioactive peptides, Antihypertensive, Molecular docking, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Sonam Lama, Jyoti Prakash Tamang
المصدر: Fermentation, Vol 8, Iss 12, p 664 (2022)
مصطلحات موضوعية: fermented dairy products, probiotics, yeasts, dahi, chhurpi, Saccharomyces, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Avik Panda, Kuntal Ghosh, Mousumi Ray, Sourav K. Nandi, Saswati Parua (Mondal), Debabrata Bera, Som Nath Singh, Sanjay K. Dwivedi, Keshab C. Mondal
المصدر: Journal of Ethnic Foods, Vol 3, Iss 4, Pp 257-262 (2016)
مصطلحات موضوعية: cheese, chhurpi, lactic acid bacteria, Ladakh, vitamin, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource