-
1
المؤلفون: Vilanculos, Serafina, 1961, Svanberg, Ulf, 1945, Andlid, Thomas, 1963
المصدر: Food Science and Nutrition. 12(1):216-226
مصطلحات موضوعية: phytate, phytase, composite flour bread, yeast extract, Pichia kudriavzevii TY13, phytate degradation
وصف الملف: electronic
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Marta, HerlinaAff1, IDs11694024026918_cor1, Anastasia, Ivanya Lisa, Cahyana, Yana, Filianty, Fitry, Fetriyuna, Sondari, Dewi
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. :1-11
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mary Damilola Jenfa, Oluwasola Abayomi Adelusi, Aderonke Aderinoye, Oluwafemi Jeremiah Coker, Itohan Ebunoluwa Martins, Olusegun Adewale Obadina
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 4, Pp 2364-2378 (2024)
مصطلحات موضوعية: composite flour, nutritional properties, physicochemical compositions, sorghum, sweet potato, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanting Liu, Wangyang Shen, Weiping Jin, Fang Li, Xuan Chen, Xiwu Jia, Hongyan Cai
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101493- (2024)
مصطلحات موضوعية: Purple sweet potato flour, Physicochemical properties, Composite flour, Rice flour, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Princess Mpili, Victor Vicent, Leonard Rweyemamu
المصدر: Applied Food Research, Vol 4, Iss 1, Pp 100408- (2024)
مصطلحات موضوعية: Maize, Composite flour, Nutritional values, Pasting properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Sofonyas M. Anberbir, Neela Satheesh, Agimassie A. Abera, Messenbet G. Kassa, Mefin W. Tenagashaw, Degnet Teferi Asres, Abebaw Teshome Tiruneh, Takele Ayanaw Habtu, J.A. Sadik, Tadele Andargie Wudineh, Tadesse Fenta Yehuala
المصدر: Applied Food Research, Vol 4, Iss 1, Pp 100390- (2024)
مصطلحات موضوعية: Buckwheat, Composite flour, Nutritional quality, Pasting properties, Pearl millet, Teff, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mamat, HasmadiAff1, IDs1081102302989y_cor1, Ling, Yee Yi, Abdul Aziz, Ahmad Hazim, Wahab, Noorakmar Ab., Mohd Rosli, Ramlah George, Sarjadi, Mohd Sani, Zainol, Mohamad Khairi, Putra, Nicky Rahmana, Yunus, Mohd Azizi Che
المصدر: Journal of Applied Phycology. 35(4):1911-1919
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Serafina Lídia Vilanculos, Ulf Svanberg, Thomas Andlid
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 1, Pp 216-226 (2024)
مصطلحات موضوعية: composite flour bread, phytase, phytate, phytate degradation, Pichia kudriavzevii TY13, yeast extract, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Acharya Priti, Karki Sunita, Rai Kishor, Sangroula Adit
المصدر: Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 27, Iss 2, Pp 253-260 (2023)
مصطلحات موضوعية: anti-nutrient, composite flour, extrusion, roasting, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2344-150X
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Uchechukwu Daniel Kalu
المصدر: International Journal of Home Economics, Hospitality and Allied Research, Vol 2, Iss 2, Pp 238-247 (2023)
مصطلحات موضوعية: biscuit, cassava flour, composite flour, proximate evaluation, soybean flour, Home economics, TX1-1110
وصف الملف: electronic resource