-
1دورية أكاديمية
المصدر: Nutrients, Vol 13, Iss 7, p 2244 (2021)
مصطلحات موضوعية: celiac disease, gluten cross-contaminations, dietary adherence, gluten-free diet, vital gluten, oat, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Veterinary Sciences, Vol 5, Iss 3, p 63 (2018)
مصطلحات موضوعية: AFR, food allergy, pet food, nutrition, hydrolysed protein, DNA, cross contaminations, dog, cat, ancillary protein, food purity, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
3
المساهمون: Universidad de Sevilla. Departamento de Microbiología y Parasitología, Ministerio de Economía. España
المصدر: Nutrients
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
Nutrients, Vol 13, Iss 2244, p 2244 (2021)مصطلحات موضوعية: 0301 basic medicine, Food Safety, Glutens, media_common.quotation_subject, Food Contamination, Review, Consumer awareness, 01 natural sciences, Cosmetics, digestive system, Dietary Exposure, 03 medical and health sciences, Diet, Gluten-Free, gluten-free diet, Medicine, Humans, TX341-641, Significant risk, Food science, oat, media_common, chemistry.chemical_classification, 030109 nutrition & dietetics, Nutrition and Dietetics, vital gluten, Nutrition. Foods and food supply, business.industry, 010401 analytical chemistry, gluten cross-contaminations, nutritional and metabolic diseases, hidden gluten, Contamination, Food safety, Gluten, digestive system diseases, 0104 chemical sciences, Celiac Disease, chemistry, Gluten free, Narrative review, dietary adherence, business, celiac disease, Food Science
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c66d001ac6962c85557ad43d0e8c1814
-
4
المصدر: Veterinary Sciences
Volume 5
Issue 3
Veterinary Sciences, Vol 5, Iss 3, p 63 (2018)مصطلحات موضوعية: AFR, 0301 basic medicine, food purity, Hydrolyzed protein, 040301 veterinary sciences, cat, Article, 0403 veterinary science, 03 medical and health sciences, Food allergy, medicine, Food science, ancillary protein, chemistry.chemical_classification, food allergy, lcsh:Veterinary medicine, General Veterinary, biology, Adverse food reaction, pet food, Hypoallergenic, DNA, 04 agricultural and veterinary sciences, Gel electrophoresis of proteins, medicine.disease, hydrolysed protein, Amino acid, cross contaminations, Paper chromatography, nutrition, 030104 developmental biology, chemistry, dog, biology.protein, lcsh:SF600-1100, Starch synthase
وصف الملف: application/pdf
-
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
6دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
7كتاب
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.