-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Giorgia Rampanti, Andrea Cantarini, Federica Cardinali, Vesna Milanović, Cristiana Garofalo, Lucia Aquilanti, Andrea Osimani
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 7, p 1115 (2024)
مصطلحات موضوعية: viili, fermented milk, lactic acid bacteria, technological properties, dairy starters, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديميةBacteriocin‐phage interaction (BaPI): Phage predation of Lactococcus in the presence of bacteriocins
المؤلفون: Claudia Rendueles, Susana Escobedo, Ana Rodríguez, Beatriz Martínez
المصدر: MicrobiologyOpen, Vol 11, Iss 4, Pp n/a-n/a (2022)
مصطلحات موضوعية: bacteriocin, bacteriophage, dairy starters, Lactococcus, milk fermentation, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-8827
-
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
4دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Barrette, J, Champagne, C P, Roy, D, Rodrigue, N
المصدر: Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology: Official Journal of the Society for Industrial Microbiology. December 2000 25(6):288-297
-
7
المؤلفون: Bibi Hajira, Kaleemullah*, Muhammad Naeem, Sajid Nabi, Bibi Tahira, Muhammad Rizwan, Amir Muhammad
مصطلحات موضوعية: technology, industry, and agriculture, bacteria, food and beverages, Since the dairy industry is keep in searching of new dairy starters for increasing the diversity of its product range, nowadays their keen attention is to explore new starter strains with high potentiality to give fermentation products
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::26052cc416da7d1aacca1624c5866f44
-
8
المؤلفون: Joao Coelho Pinto, Clara Roces, Ana Rodríguez, Beatriz Martínez, Ana B. Campelo, Patrick Veiga
المساهمون: Ministerio de Ciencia e Innovación (España), European Commission, Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España), Molecular Genetics
المصدر: Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
International Journal of Food Microbiology, 133(3), 279-285. ELSEVIER SCIENCE BVمصطلحات موضوعية: EXPRESSION, GRAM-POSITIVE BACTERIA, Operon, Mutant, PROTEIN, Biology, Dairy starters, Microbiology, ACID BACTERIA, LACTOBACILLUS-PARACASEI NFBC-338, Bacteriocins, Bacteriocin, Stress, Physiological, CELL-WALL, BIOSYNTHESIS, Gene, Microbial Viability, STRESS RESPONSES, Stress response, Lactococcus lactis, Gene Expression Regulation, Bacterial, General Medicine, CesSR, biology.organism_classification, Adaptation, Physiological, Two-component regulatory system, Strain fitness, Biochemistry, Lytic cycle, Genes, Bacterial, SURVIVAL, INACTIVATION, Cell envelope, Transcription Factors, Food Science
-
9
المؤلفون: Juan E. Suárez, Pilar García, Carmen Madera, Beatriz Martínez, Ana Rodríguez
المساهمون: Ministerio de Ciencia e Innovación (España), Fundación para el Fomento en Asturias de la Investigación Científica Aplicada y la Tecnología
المصدر: Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instnameمصطلحات موضوعية: Bacteriocin, Lactococcus, Prophages, Microbial Sensitivity Tests, Biology, Dairy starters, Microbiology, Bacteriocins, Cell Wall, Lysogenic cycle, SOS response, Lysogeny, Prophage, Dose-Response Relationship, Drug, Lactococcus lactis, Virus Activation, General Medicine, biology.organism_classification, Lytic cycle, Biochemistry, Fermentation, L. lactis, Food Microbiology, Food Technology, Dairy Products, Food Science
-
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.