-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: CHANG Liu, SUN Hui, DUAN Xiao-liang, HONG Yu, WU Hai-bin, ZHOU Gui-ying
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 4, Pp 145-151 (2024)
مصطلحات موضوعية: low-temperature milling, different flour flow, quality characteristics, dough rheological properties, differences, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiabao GUO, Yankun ZHAO, Zhenxian GAO, Maoqian QI, Guocong ZHANG, Jinfu BAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 23, Pp 267-275 (2022)
مصطلحات موضوعية: wheat, milling systems, different flour flow, quality characteristics, differences, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.