-
1رسالة جامعية
المؤلفون: Bofill Bonet, Carles
المساهمون: University/Department: Universitat Ramon Llull. IQS
مرشدي الرسالة: Fornaguera Puigvert, Cristina, Borrós Gómez, Salvador
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Drug loaded nanoparticles, Drug Delivery Systems, Polymeric nanoparticles, pBAE nanoparticles, mRNA therapy, microRNA therapy, mRNA/microRNA nanoparticles, Drug eluting Medical Device, W/O/W Double emulsions, PLGA nanoparticles, Ciències naturals, químiques, físiques i matemàtiques
Time: 616.1
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: http://hdl.handle.net/10803/691471
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Huang, Lu, Zhao, Xiujie, Zhao, QiangzhongAff1, Aff2, IDs1194702403567x_cor3, Zhou, FeibaiAff1, Aff2, Zhao, MoumingAff1, Aff2, Aff3
المصدر: Food and Bioprocess Technology: An International Journal. :1-21
-
3رسالة جامعية
المؤلفون: Rikkert Berendsen
المساهمون: University/Department: Universitat Rovira i Virgili. Departament d'Enginyeria Química
مرشدي الرسالة: Ferrando Cogollos, Montserrat, Güell Saperas, Carme
المصدر: T 1926-2014
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)مصطلحات موضوعية: emulsions dobles, emulsificació premix, emulsions multi-capa, emulsiones dobles, emulsificación premix, emulsiones multi-capa, double emulsions, premix emulsification, multi-layer emulsions
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: http://hdl.handle.net/10803/284713
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wei, Xiangying, Yao, XiaolinAff1, IDs12393023093613_cor2, Yue, Juan, Li, Guoliang, Liu, Ning, Li, Dan, Yang, Dan, Fang, Yapeng, Nishinari, Katsuyoshi, Zhao, Mouming
المصدر: Food Engineering Reviews. 16(1):129-145
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 17, Iss , Pp 101261- (2024)
مصطلحات موضوعية: Monte Carlo simulation, Controlled release, Oleuropein, Double emulsions, Polymeric complexes, Intelligent modeling, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Le, Phuong Hong, Dao, Duy Ngoc, Huynh, Ha Thu Thi, Nguyen, Phuong Thanh, Nguyen, VietAff1, IDs1194702303088z_cor5
المصدر: Food and Bioprocess Technology: An International Journal. 16(11):2531-2540
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Food Frontiers, Vol 4, Iss 4, Pp 1622-1642 (2023)
مصطلحات موضوعية: encapsulation, food applications, food‐grade double emulsions, novel emulsification techniques, stabilization mechanism, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: GUO Yuanbo, XUE Jing, ZHANG Cheng, WANG Zhixiao, FU Xiangjin, LONG Zhao
المصدر: Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 8, Pp 42-47 (2023)
مصطلحات موضوعية: glutenin from rice dregs, one step emulsification method, protein concentration, double emulsions, stability mechanis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Shahrokh Abbasi, Alireza Rafati, Seyed Mohammad Hashem Hosseini, Shahin Roohinejad, Seyedeh‐Sara Hashemi, Hadi Hashemi Gahruie, Ali Rashidinejad
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 10, Pp 5978-5988 (2023)
مصطلحات موضوعية: cell viability, double emulsions, internal aqueous phase gelation, L. plantarum, probiotic encapsulation, Tragacanth gum, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Saffarionpour, ShimaAff1, IDs1169402201691w_cor1, Diosady, Levente L.
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 17(3):2041-2061