-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Han, ZhuoxuanAff1, Aff2, Zhang, JingAff1, Aff2, Wang, ShuqiAff1, Aff2, IDs00217023044156_cor3, Chen, HaitaoAff1, Aff2, Sun, JieAff1, Aff2, Zhang, NingAff1, Aff2, Zhang, HuiyingAff1, Aff2
المصدر: European Food Research and Technology. 250(2):603-614
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 31-39 (2024)
مصطلحات موضوعية: enzyme system, aspergillus oryzae, mucor, douchi, flavor, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 116-124 (2024)
مصطلحات موضوعية: aspergillus, inoculated fermentation, liuyang douchi, protein degradation, umami peptides, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 1, Pp 42-49 (2024)
مصطلحات موضوعية: liuyang douchi, enhanced fermentation, non-targeted metabolomics, differential metabolites, metabolic pathway, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Aijun Li, Gang Yang, Zhirong Wang, Shenglan Liao, Muying Du, Jun Song, Jianquan Kan
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 13, Iss 1, Pp 434-443 (2024)
مصطلحات موضوعية: Douchi, Starting strains, Non-volatile compounds, Volatile compounds, Sensory evaluation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: WU Ziqian, LIU Jingjing, DENG Gaowen, ZHOU Xiao, JIANG Liwen, HU Jialiang, QIN Yeyou, LIU Yang
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 22, Pp 267-275 (2023)
مصطلحات موضوعية: liuyang douchi, enhanced fermentation, flavor characteristics, volatile component, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ziqian Wu, Jin Chao, Hui Tang, Tengxia Liu, Liwen Jiang, Yang Liu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101170- (2024)
مصطلحات موضوعية: Douchi, GC-O-MS, OAV, Aroma recombination and omission, Key aroma-active compound, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: HE Chunlan, LI Baolong, ZHU Mingyu, CHEN Huihui, XIANG Xuesong, MAO Hongmei
المصدر: Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 10, Pp 1424-1431 (2023)
مصطلحات موضوعية: douchi, microorganism, metagenomic sequencing, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Fangying Xian, Lin Yang, Huaqing Ye, Jinlin Xu, Xiaoping Yue, Xiaolan Wang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 11, p 1593 (2024)
مصطلحات موضوعية: douchi, methyl anthranilate, salt stress responses, transcriptome, food microbiology, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Weidan Guo, Yu Xiao, Xiangjin Fu, Zhao Long, Yue Wu, Qinlu Lin, Kangzi Ren, Liwen Jiang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100779- (2023)
مصطلحات موضوعية: Douchi, Peptidomics, ACE, α-glucosidase, Molecular docking, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource