-
1
المؤلفون: Flere, Elizabeta
المساهمون: Žlender, Božidar
مصطلحات موضوعية: kakovost jajčnih krem, senzorične lastnosti, egg yolk content, slaščice, desserts, color of custards, quality of custards, texture of custards, vsebnost sladkorja, custards, udc:664.14+664.64.061:637.4:543.9, jajčne kreme, sensory properties, vsebnost rumenjakov, merjenje barve, tekstura jajčnih krem, sugar content
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::333dbcf19f7e29d58d642044335f3e9d
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=133379&dn= -
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
4دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.