-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ge, ZhongqiAff1, Aff2, Liu, Guanzhang, Zeng, Bo, Liu, Xin, Zhang, GuangyaAff1, IDs13399022035788_cor5
المصدر: Biomass Conversion and Biorefinery: Processing of Biogenic Material for Energy and Chemistry. 14(13):14325-14337
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Dariusz Danielewicz
المصدر: BioResources, Vol 19, Iss 4, Pp 7737-7751 (2024)
مصطلحات موضوعية: pine regular kraft pulp, cellulase/hemicellulase enzyme preparation, pre-treatment, beatability, tensile and tear strengths, fibre-quality numbers, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Glavatchuk V.A., Ogorodnichuk H.M.
المصدر: Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 1, Iss 186, Pp 89-96 (2024)
مصطلحات موضوعية: snails, industry, enzyme preparation, productivity, feeding, technology, cultivation., Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Proceedings of the Estonian Academy of Sciences, Vol 73, Iss 1, Pp 60-67 (2024)
مصطلحات موضوعية: exploited leather, hydrolysis, enzyme preparation, collagen, dyeing, Science
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongyue Zhai, Mengqi Ling, Siyu Li, Bainian Chen, Xu Zhao, Wenzhe Tong, Chifang Cheng, Jin Li, Ying Shi, Changqing Duan, Yibin Lan
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101283- (2024)
مصطلحات موضوعية: Wine polysaccharides, Monosaccharides, Mannoproteins, Enzyme preparation, Terroir, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: D Zhygunov, Yu Chumachenko, M Kovalov, V Kovalova
المصدر: Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 23, Iss 4, Pp 12-18 (2023)
مصطلحات موضوعية: wheat flour, graded milling, rheological properties, protein-proteinase complex, carbohydrate-amylase complex, enzyme preparation, technological additive, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Taisia Ryzhkova, Andrii Odarchenko, Kateryna Silchenko, Svitlana Danylenko, Sergii Verbytskyi, Iryna Heida, Larisa Kalashnikova, Andrii Dmytrenko
المصدر: Innovative Biosystems and Bioengineering, Vol 7, Iss 2, Pp 22-31 (2023)
مصطلحات موضوعية: biological preparations, milk-coagulating enzyme preparation, protein content, cottage cheese, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Korotkova, O. G., Rozhkova, A. M.Aff1, Aff2, IDS0027131423020037_cor2, Kislitsin, V. Y., Sinitsyna, O. A., Denisenko, Yu. A., Marochkina, M. A., Zorov, I. N., Shashkov, I. A., Satrutdinov, A. D., Sinitsyn, A. P.Aff1, Aff2
المصدر: Moscow University Chemistry Bulletin. 78(2):63-68
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Chugh, Priya, Kaur, Jaspreet, Soni, Raman, Sharma, Apurav, Soni, Sanjeev KumarAff1, IDs1016302201538y_cor5
المصدر: Journal of Material Cycles and Waste Management: Official Journal of the Japan Society of Material Cycles and Waste Management (JSMCWM) and the Korea Society of Waste Management (KSWM). 25(1):359-375
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiuai Cao, Yanshan Guo, Xinyu Luo, Chaoyue Ge, Zhaoying Hu, Lianchi Wu, Yujie Lv, Gang Lin, Dongyou Yu, Bing Liu
المصدر: Poultry Science, Vol 102, Iss 12, Pp 103124- (2023)
مصطلحات موضوعية: enzyme preparation, trace element source, growth performance, intestinal health, broiler chick, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource