-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jersson X. Leon-Medina, Diana Acosta-Opayome, Carlos Alberto Fuenmayor, Carlos Mario Zuluaga-Domínguez, Maribel Anaya, Diego A Tibaduiza
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 327-343 (2023)
مصطلحات موضوعية: Multivariate analysis, Electronic tongue, Cyclic voltammetry, Honey, Food property, Food stability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jae-Won Kim, Hee Chul Ko, Mi-Gyeong Jang, Sang Heon Han, Hyun Jung Kim, Se-Jae Kim
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 14-23 (2023)
مصطلحات موضوعية: Citrus, Harvest time, Food property, Functional properties, Antioxidant, Quality, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Andrea Milena Sánchez-Riaño, José Fernando Solanilla-Duque, Henry Alexander Váquiro-Herrera
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 2089-2106 (2022)
مصطلحات موضوعية: Acca sellowiana (O. Berg) Burret, Desorption isotherms, Thermophysical properties, Thermal conductivity, Thermal properties, Food property, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wasiu Awoyale, Hakeem Oyedele, Ayodele A. Adenitan, Michael Adesokan, Emmanuel O. Alamu, Busie Maziya-Dixon
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 326-343 (2022)
مصطلحات موضوعية: fufu flour, cooked fufu dough, sensory and instrumental texture attributes, food property, flour, functional properties, rheological properties, sensory behavior, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiao-Yan Yuan, Zi-Yao Li, Xiao-Lan Chen, Xiao-Qian Ding, Ya-Ping Zhou, Lan Yu, Qian-Xu Yang
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 1948-1957 (2022)
مصطلحات موضوعية: Smallanthus sonchifolius, Variable selection, Bioactive component, antioxidant, Food property, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhe Qiu, Hannibal Paul, Zhongkui Wang, Shinichi Hirai, Sadao Kawamura
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 22, p 4062 (2023)
مصطلحات موضوعية: robotic end-effector, food property, categorization, performance evaluation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Hee Chul Ko, Mi Gyeong Jang, Jae-Won Kim, Songyee Baek, Nam Ho Lee, Se-Jae Kim
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 210-221 (2021)
مصطلحات موضوعية: sasa quelpaertensis, antioxidant activity, phytochemicals, food property, nuclear magnetic resonance (nmr), antioxidant, functional properties, concentration, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhongkui Wang, Shinichi Hirai, Sadao Kawamura
المصدر: Frontiers in Robotics and AI, Vol 8 (2022)
مصطلحات موضوعية: food property, robotic end-effector, food recognition, food database, food handling, automation, Mechanical engineering and machinery, TJ1-1570, Electronic computers. Computer science, QA75.5-76.95
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Azrina Azlan, Hock Eng Khoo, Wan Khairunisa Wan Shapie, Noor Atiqah Abd Kadir, Sharmin Sultana
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 1324-1336 (2020)
مصطلحات موضوعية: chocolates, canarium odontophyllum, cocoa butter, exotic fruit, sensory attributes, nutritional quality, chocolate, food property, functional properties, textural properties, sensory properties, calory, color, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource