-
1كتاب إلكتروني
المؤلفون: Panwar, RomaAff6, Marczewska, MagdalenaAff7
المساهمون: Filipe, Joaquim, Editorial Board MemberAff1, Ghosh, Ashish, Editorial Board MemberAff2, Zhou, Lizhu, Editorial Board MemberAff3, Uden, Lorna, editorAff4, Ting, I-Hsien, editorAff5
المصدر: Knowledge Management in Organisations : 18th International Conference, KMO 2024, Kaohsiung, Taiwan, July 29 – August 1, 2024, Proceedings. 2152:86-99
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiang LI, Bingyan ZHANG, Yue DAI, Hongrui ZHANG, Peng LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 9, Pp 218-224 (2024)
مصطلحات موضوعية: food, food safety culture, modern food safety, values, evaluating principles, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Sarah Currò, Stefania Balzan, Valentina Saccarola, Federico Fontana, Enrico Novelli, Luca Fasolato
المصدر: Italian Journal of Food Safety (2024)
مصطلحات موضوعية: Food hygiene, food safety culture, microenterprises, small enterprises, non-conformities, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Shingai P. Nyarugwe, Lone Jespersen
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 12, Pp e32226- (2024)
مصطلحات موضوعية: Food safety culture, Reliability, Validity, Methodology, Assessment tool, Trustworthiness, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio H, Oeconomia, Vol 57, Iss 4, Pp 217-235 (2023)
مصطلحات موضوعية: just culture, food safety, food safety culture, assessment, maturity, Business, HF5001-6182, Finance, HG1-9999
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Bangun Raharjo, Winiati Pudji Rahayu, Dase Hunaefi
المصدر: Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 34, Iss 2, Pp 152-165 (2023)
مصطلحات موضوعية: focus group discussion, food safety culture, industrial technology 4.0, organization maturity, survey, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: International Journal for Quality Research, Vol 17, Iss 2, Pp 485-500 (2023)
مصطلحات موضوعية: organizational culture, food safety culture, food quality, food safety management systems, sars-cov-2, Management. Industrial management, HD28-70
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Pauline Spagnoli, Peter Vlerick, Liesbeth Jacxsens
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e21561- (2023)
مصطلحات موضوعية: Food safety culture, Perceived maturity, Company characteristics, Employee characteristics, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Zeina Nakat, Vera Tayoun, Samar Merhi, Christelle Bou-Mitri, Layal Karam
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e19885- (2023)
مصطلحات موضوعية: Food safety culture, Food safety behavior, Food safety management system, Self-assessment tool, COVID-19, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Pauline Spagnoli, Lavinia Defalchidu, Peter Vlerick, Liesbeth Jacxsens
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 4, p 571 (2024)
مصطلحات موضوعية: food safety culture, cost of quality, food processing industry, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource