-
1دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 17, p 3218 (2023)
مصطلحات موضوعية: food safety management system (FSMS), Good Manufacturing Best Practices, prerequisite programs (PRPs), HACCP, systems thinking, food safety culture, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Sanaz Pashapour, zahra Mousavi, Shahram Shoeibi
المصدر: Journal of Pharmaceutical and Health Sciences, Vol 6, Iss 1, Pp 39-45 (2018)
مصطلحات موضوعية: sport supplements, Food Safety Management System (FSMS), anabolic steroid, FDO, contaminations, Pharmacy and materia medica, RS1-441, Public aspects of medicine, RA1-1270
وصف الملف: electronic resource
-
4
المؤلفون: Aura Daraba, Theodoros Varzakas, Georgios Rozos, C. Voidarou, Hesham A. El Enshasy, Jocelyn C. Lee
المصدر: Foods
Foods, Vol 10, Iss 2169, p 2169 (2021)مصطلحات موضوعية: Good Hygiene Practices (GHPs), Health (social science), microbiological criteria, Food industry, food safety culture, Hazard and operability study, Plant Science, TP1-1185, Review, Hazard analysis, food hygiene, Health Professions (miscellaneous), Microbiology, Systems thinking, Food Safety Management System (FSMS), FMEA, environmental hygiene, business.industry, Chemical technology, digestive, oral, and skin physiology, Pareto principle, systems thinking, foodborne illness outbreak, food safety plan, Food safety, HACCP, Listeria monocytogenes, Good Manufacturing Practices (GMPs), food safety, Sanitation Standard Operations Procedures (SSOPs), Ishikawa, Risk analysis (engineering), Critical control point, Food processing, HAZOP, business, Prerequisite Programs (PRPs), Food Science
-
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
6
المساهمون: Oliveira, J. M., Mota, Vânia, Universidade do Minho
المصدر: Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAPمصطلحات موضوعية: Operational prerequisite programs, 2005 [ISO 22000], Prerequisite Programs, Food Safety Management System (FSMS), HACCP, ISO 22000:2005
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d14a12d5abb9fafa9a2c6af5b56e5216
-
7
المؤلفون: Manish Kumar Singh
المصدر: Procedia - Social and Behavioral Sciences. 189:433-441
مصطلحات موضوعية: Engineering, business.industry, Critical Control Point (CCP), Food safety risk analysis, System safety, ISO 22000:2005 Food Safety Management Standards, Food safety, Food packaging, Bottling line, Documentation, Hazard Analysis, Risk analysis (engineering), Critical control point, General Materials Science, Manufacturing operations, Operations management, business, Food Safety Management System (FSMS), Modular Approach
-
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.