-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Seo, Won Ho, You, Youngsang, Baek, Hyung HeeAff2, IDs1006802301469w_cor3
المصدر: Food Science and Biotechnology. 33(7):1623-1632
-
2كتاب إلكتروني
المؤلفون: Kilic-Buyukkurt, OzlemAff4, Guclu, GamzeAff5, Sevindik, OnurAff6, Kelebek, HasimAff6, Selli, SerkanAff5
المساهمون: Sant'Ana, Anderson S., Series EditorAff1, Pozo-Bayón, María Ángeles, editorAff2, Muñoz González, Carolina, editorAff3
المصدر: Wine Analysis and Testing Techniques. :235-245
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: LI Weixuan, XIE Dongchao, SHAO Chenyang, ZHANG Yue, LÜ Haipeng, LIN Zhi, DU Qizhen, ZHU Yin
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 137-148 (2024)
مصطلحات موضوعية: baked green tea, tea cultivars, volatile components, dynamic headspace-thermal desorption/gas chromatography-mass spectrometry, gas chromatography-olfactometry-mass spectrometry, key odorants, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Haining GUAN, Shifa ZHAO, Dengyong LIU, Xiaoqin DIAO, Shuang MIN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 6, Pp 352-361 (2024)
مصطلحات موضوعية: molecular sensory science, meat product, key flavor compounds, gas chromatography-mass spectrometry (gc-ms), gas chromatography-olfactometry (gc-o), liquid chromatography-mass spectrometry (lc-ms), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: WANG Xinhui, HE Feng, LI Ruili, WANG Hanshu, LIANG Miao, ZHANG Yihan, PAN Wenliang, ZHANG Junsong
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 225-231 (2024)
مصطلحات موضوعية: fig extract, gas chromatography-mass spectrometry, gas chromatography-olfactometry, aroma recombination and omission experiment, key characteristic flavor substances, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6رسالة جامعية
المؤلفون: Aceña Muñoz, Laura
المساهمون: University/Department: Universitat Rovira i Virgili. Departament de Química Analítica i Química Orgànica
مرشدي الرسالة: laura.acena@urv.cat, Mestres Solé, Montserrat, Busto Busto, Olga
المصدر: T. 1040-2011
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)مصطلحات موضوعية: Análisis cromatográfico, Chromatographic analysis, Cromatografía de gases-olfatometría (GCO), Gas chromatography-olfactometry (GCO), Aroma, fragrancy, compuestos volátiles, volatile compounds, Caracterización, Characterization
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: http://hdl.handle.net/10803/31908
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 24, Pp 253-261 (2023)
مصطلحات موضوعية: huiming tea, volatile components, key aroma-active compounds, gas chromatography-olfactometry-mass spectrometry, aroma quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Han LI, Jiaying LI, Na LIU, Ting DONG, Yuanxia SUN, Zhuqing XING
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 24, Pp 247-258 (2023)
مصطلحات موضوعية: flavoring characteristics, plant-based meat alternatives (pmas), meat products, gas chromatography-olfactometry-mass spectrometry, similarity of pmas with meat products, relative odor activity value, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang LIU, Kaixuan LI, Jinhua WANG, Jianan WANG, Jianchun XIE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 316-326 (2023)
مصطلحات موضوعية: electric oven, roasted duck leg, nutritional index, cooking loss, volatile flavor compounds, gas chromatography-olfactometry (gc-o), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu Zhang, Sinuo Li, Qi Meng, Huanlu Song, Xiaojun Wang
المصدر: Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2537 (2024)
مصطلحات موضوعية: draft beer, sensory evaluation, electronic nose, two-dimensional comprehensive gas chromatography–olfactometry–mass spectrometry analysis, aroma extraction dilution analysis, odor-active compound, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource