-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuang Li, Songyi Lin, Pengfei Jiang, Zhijie Bao, Xixin Qian, Shuo Wang, Na Sun
المصدر: Food Frontiers, Vol 5, Iss 4, Pp 1613-1628 (2024)
مصطلحات موضوعية: binding mode, gelling properties, molecular forces, myofibrillar protein, polysaccharide, structure, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Bing Liu, Yuan Wu, Qiu-yan Liang, Hong Zheng
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 107, Iss , Pp 106935- (2024)
مصطلحات موضوعية: Scallop, High-intensity ultrasound, Myofibrillar proteins, Surimi, Gelling properties, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuxin Ding, Ruonan Feng, Zhifei Zhu, Junmin Xu, Yanshun Xu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101448- (2024)
مصطلحات موضوعية: Myofibrillar proteins, Cross-linking, Freeze-thaw cycles, Sol, Gelling properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhaorui Li, Guangcan Liang, Yungang Cao, Fang Yuan, Miaomiao Liu, Zelong Liu, Youling L. Xiong
المصدر: Food Materials Research, Vol 4, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
مصطلحات موضوعية: marine fish surimi, gelling properties, ε-poly-lysine, transglutaminase, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2771-4683
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 21, Pp 90-97 (2023)
مصطلحات موضوعية: ginkgo seed protein isolate, whey protein isolate, ultrasound, ph, gelling properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ji'en Tan, Wei Qiu, Na Wu, Lilan Xu, Shuping Chen, Yao Yao, Mingsheng Xu, Yan Zhao, Yonggang Tu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101151- (2024)
مصطلحات موضوعية: Ovalbumin, Ultrasound treatment, Salted egg white, Hybrid gel, Gelling properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mingfeng Xu, Xiangxiang Ni, Qiwei Liu, Chengcheng Chen, Xiaohong Deng, Xiu Wang, Rongrong Yu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101061- (2024)
مصطلحات موضوعية: Ultra-high pressure, Physicochemical properties, Gelling properties, In vitro digestion characteristics, Tai Lake whitebait, Myofibrillar protein, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 18, Pp 26-33 (2023)
مصطلحات موضوعية: ph value, pigskin gelatin, gelling properties, high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry, identification of characteristic peptides, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Huilin ZHANG, Jie LIN, Hua ZHENG, Shaozong WU, Wenbo LIU, Jiawei HU, Zeqi LIU, Yin HUANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 106-114 (2023)
مصطلحات موضوعية: chicken blood, xanthan gum, guar gum, gelling properties, dynamic rheology, intermolecular force, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu YANG, Jieyu LI, Linfan SHI, Zhongyang REN, Wuyin WENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 17, Pp 68-75 (2023)
مصطلحات موضوعية: european eel, myofibrillar protein, gelling properties, heat induced gelation, microstructure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306