يعرض 1 - 4 نتائج من 4 نتيجة بحث عن '"glycemic reduction"', وقت الاستعلام: 0.81s تنقيح النتائج
  1. 1
  2. 2
    دورية أكاديمية

    لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.

  3. 3
    دورية أكاديمية

    لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.

  4. 4
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Li L; Department of Food Science and Technology, National University of Singapore, Science Drive 2, Singapore 117542, Singapore., Gao J; Department of Food Science and Technology, National University of Singapore, Science Drive 2, Singapore 117542, Singapore., Koh HSA; Department of Food Science and Technology, National University of Singapore, Science Drive 2, Singapore 117542, Singapore., Zhou W; Department of Food Science and Technology, National University of Singapore, Science Drive 2, Singapore 117542, Singapore.

    المصدر: Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Dec 21; Vol. 12 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 21.

    نوع المنشور: Journal Article

    بيانات الدورية: Publisher: MDPI AG Country of Publication: Switzerland NLM ID: 101670569 Publication Model: Electronic Cited Medium: Print ISSN: 2304-8158 (Print) Linking ISSN: 23048158 NLM ISO Abbreviation: Foods Subsets: PubMed not MEDLINE