-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang, ZhiAff1, IDs11483023098128_cor1, Cheng, Lirong
المصدر: Food Biophysics. 19(1):160-171
-
2كتاب إلكتروني
المؤلفون: Teodoro da Silva, Thais LomonacoAff3, Aff4, Martini, SilvanaAff3
المساهمون: Palla, Camila, editorAff1, Valoppi, Fabio, editorAff2
المصدر: Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects. :271-287
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Bing Liu, Yuan Wu, Qiu-yan Liang, Hong Zheng
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 107, Iss , Pp 106935- (2024)
مصطلحات موضوعية: Scallop, High-intensity ultrasound, Myofibrillar proteins, Surimi, Gelling properties, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ying Song, Jiawei Xiao, Lin Li, Liting Wan, Bing Li, Xia Zhang
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 106, Iss , Pp 106897- (2024)
مصطلحات موضوعية: High-intensity ultrasound, Palm olein stearin, Oil-in-water emulsions, Subcooling degrees, Ultrasonic crystallization, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Thatyane Vidal Fonteles, Antonia Yvina Silva dos Santos, Maria de Fátima Dantas Linhares, Thaiz Batista Azevedo Rangel Miguel, Emílio de Castro Miguel, Sueli Rodrigues
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100646- (2024)
مصطلحات موضوعية: High-intensity ultrasound, SCOBY, Gluconic acid, Short-chain fatty acids (SCFA), Antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Frier, W., Abdouni, A., Pittera, D., Georgiou, O., Malkin, R.
المصدر: IEEE Access Access, IEEE. 10:15443-15456 2022
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Gao, Xia, Li, Kaiqi, Xiong, Shanbai, Liu, RuAff1, IDs11947023032507_cor4
المصدر: Food and Bioprocess Technology: An International Journal. :1-12
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: 宿华林,吴迪,孙爽,徐玉,赵琪,吴汶飞,胡蒋宁 SU Hualin, WU Di, SUN Shuang, XU Yu, ZHAO Qi, WU Wenfei, HU Jiangning
المصدر: Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 1, Pp 35-42 (2024)
مصطلحات موضوعية: 高强度超声;金鲳鱼蛋白;乳液;稳定性, high intensity ultrasound, golden pompano protein, emulsion, stability, Oils, fats, and waxes, TP670-699
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: WANG Ziling, XIONG Kexin, JIANG Jingchun, WANG Haibin, LU Hongyan, PENG Lijuan, LIAO E, ZOU Shengbi
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 13-20 (2023)
مصطلحات موضوعية: procambarus clarkii, myofibrillar proteins, structure, degree of aggregation, high-intensity ultrasound, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10مؤتمر
المؤلفون: Okada, Nagaya, Shiiba, Michihisa, Kaise, Fujimaru, Yamauchi, Shinobu, Sato, Toshio, Takeuchi, Shinichi
المصدر: 2020 IEEE International Ultrasonics Symposium (IUS) Ultrasonics Symposium (IUS),2020 IEEE International. :1-4 Sep, 2020
Relation: 2020 IEEE International Ultrasonics Symposium (IUS)