-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Waldhans, ClaudiaAff1, IDs13197023057780_cor1, Hebel, MartinAff1, Aff2, Herbert, UlrikeAff1, Aff2, Spoelstra, Paul, Barbut, Shai, Kreyenschmidt, JudithAff1, Aff5
المصدر: Journal of Food Science and Technology. :1-10
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mahsa Pakdel, Anna Olsen, Eirin Marie Skjøndal Bar
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 12, Pp 100184- (2023)
مصطلحات موضوعية: Food contamination pathways, Food processing facility, Food safety, Hygienic design, Open food processing, Sustainable Development Goals, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3كتاب إلكتروني
المؤلفون: Musiari, FrancescoAff12, Moroni, FabrizioAff12, Pirondi, AlessandroAff12, Favi, ClaudioAff12
المساهمون: Chaari, Fakher, Series EditorAff1, Gherardini, Francesco, Series EditorAff2, Ivanov, Vitalii, Series EditorAff3, Haddar, Mohamed, Series EditorAff4, Cavas-Martínez, Francisco, Editorial Board MemberAff5, di Mare, Francesca, Editorial Board MemberAff6, Kwon, Young W., Editorial Board MemberAff7, Trojanowska, Justyna, Editorial Board MemberAff8, Xu, Jinyang, Editorial Board MemberAff9, Galizia, Francesco Gabriele, editorAff10, Bortolini, Marco, editorAff11
المصدر: Production Processes and Product Evolution in the Age of Disruption : Proceedings of the 9th Changeable, Agile, Reconfigurable and Virtual Production Conference (CARV2023) and the 11th World Mass Customization & Personalization Conference (MCPC2023), Bologna, Italy, June 2023. :627-634
-
4كتاب إلكتروني
المؤلفون: Siemer, ClaudiaAff15, Gratzek, JimAff16, Heinz, VolkerAff17, Toepfl, StefanAff15
المساهمون: Barbosa-Cánovas, Gustavo V., Series EditorAff1, Aguilera, José Miguel, Advisory EditorAff2, Candoğan, Kezban, Advisory EditorAff3, Hartel, Richard W., Advisory EditorAff4, Ibarz, Albert, Advisory EditorAff5, Peleg, Micha, Advisory EditorAff6, Rahman, Shafiur, Advisory EditorAff7, Rao, M. Anandha, Advisory EditorAff8, Roos, Yrjö, Advisory EditorAff9, Welti-Chanes, Jorge, Advisory EditorAff10, Raso, Javier, editorAff11, Heinz, Volker, editorAff12, Alvarez, Ignacio, editorAff13, Toepfl, Stefan, editorAff14
المصدر: Pulsed Electric Fields Technology for the Food Industry : Fundamentals and Applications. :505-520
-
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Renee M. Holland, Laurel L. Dunn, Jinru Chen, Himabindu Gazula, Jonathan E. Oliver, Harald Scherm
المصدر: Horticulturae, Vol 8, Iss 11, p 1017 (2022)
مصطلحات موضوعية: small fruit, chlorine, peroxyacetic acid, produce safety, food contact surface, hygienic design, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Djekic, Ilija, Tomic, Nikola, Smigic, Nada, Udovicki, Bozidar, Hofland, Gerard, Rajkovic, Andreja
المصدر: British Food Journal, 2018, Vol. 120, Issue 9, pp. 2155-2165.
-
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10كتاب إلكتروني
المؤلفون: Saravacos, GeorgeAff18, Kostaropoulos, Athanasios E.Aff19
المساهمون: Aguilera, J.M., Editorial boardAff1, Chen, Xiao Dong, Editorial boardAff2, Hartel, Richard W, Editorial boardAff3, Ibarz, Albert, Editorial boardAff4, Kokini, Jozef L., Editorial boardAff5, Marcotte, Michele, Editorial boardAff6, McCarthy, Michael J, Editorial boardAff7, Niranjan, Keshavan, Editorial boardAff8, Peleg, Micha, Editorial boardAff9, Welti-Chanes, Jorge, Editorial boardAff10, Rahman, M. Shafiur, Editorial boardAff11, Rao, Anandha, Editorial boardAff12, Roos, Yrjo, Editorial boardAff13, Spiess, Walter, Editorial boardAff14, Barbosa-Cánovas, Gustavo V., Series editorAff15, Saravacos, GeorgeAff16, Kostaropoulos, Athanasios E.Aff17
المصدر: Handbook of Food Processing Equipment. :51-85