-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Maria Inês Dias, Rúbia C. G. Corrêa, Nadia Cristiane Steinmacher, José Pinela, Carla Pereira
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
مصطلحات موضوعية: innovative food products, unconventional edible plants, wild food plants, human nutrition, bioactive compounds, alternative diets, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Deniz Aksöz, Tülay Özcan
المصدر: Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 11, Iss 5, Pp 905-919 (2023)
مصطلحات موضوعية: probiotic, prebiotic, postbiotic, food safety, innovative food, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: LUCAS, Bárbara Franco, GUELPA, Raffaele, VAIHINGER, Markus, BRUNNER, Thomas, COSTA, Jorge Alberto Vieira, DENKEL, Christoph
المصدر: Food Science and Technology. January 2022 42
مصطلحات موضوعية: acai, açaí pulp, anthocyanin, extrudates, extrusion, innovative food
وصف الملف: text/html
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: SOUZA, Handray Fernandes de, CAROSIA, Mariana Fronja, PINHEIRO, Carolina, CARVALHO, Marina Vieira de, OLIVEIRA, Carlos Augusto Fernandes de, KAMIMURA, Eliana Setsuko
المصدر: Food Science and Technology. January 2022 42
مصطلحات موضوعية: probiotics, functional foods, innovative food, food matrixes
وصف الملف: text/html
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Robert Sevenich, Maximilian Gratz, Beverly Hradecka, Thomas Fauster, Thomas Teufl, Felix Schottroff, Lucie Souckova Chytilova, Kamila Hurkova, Monika Tomaniova, Jana Hajslova, Cornelia Rauh, Henry Jaeger
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: innovative food technologies, sea buckthorn, untargeted chemical fingerprinting, indicator compound, food quality, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Popek Stanislaw, Pachołek Bogdan
المصدر: Marketing of Scientific and Research Organizations, Vol 42, Iss 4, Pp 61-74 (2021)
مصطلحات موضوعية: consumer perception, consumer acceptance, in vitro meat, artificial meat, innovative food product, d12, d91, d19, 039, Social Sciences
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2353-8414
-
7مؤتمر
المؤلفون: Bousbaine, Antonia, bryant, christopher, Jonet, christian
مصطلحات موضوعية: Urban agriculture Liège Bruxelles, feed the populations, innovative food systems, Social & behavioral sciences, psychology :: Human geography & demography, Sciences sociales & comportementales, psychologie :: Geographie humaine & démographie
جغرافية الموضوع: international
Relation: Congrès de l'ACFAS Université de McGill Montréal, Montreal, Canada (11/05/2017)
URL الوصول: https://orbi.uliege.be/handle/2268/213015
-
8كتاب إلكتروني
المساهمون: Idowu, Samuel O., editorAff1, Schmidpeter, René, editorAff2, Capaldi, Nicholas, editorAff3, Zu, Liangrong, editorAff4, Del Baldo, Mara, editorAff5, Abreu, Rute, editorAff6
المصدر: Encyclopedia of Sustainable Management. :3462-3462
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Priadko Olha M., Tarasov Ihor Yu.
المصدر: Bìznes Inform, Vol 11, Iss 526, Pp 482-487 (2021)
مصطلحات موضوعية: anemia, covid-19, market, research, respondent, consumer, marketing, innovative food product, Business, HF5001-6182
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
مصطلحات موضوعية: Latilactobacillus sakei CTC494, biopreservation, corrective storage, innovative food, predictive microbiology, ready-to-eat food, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource