-
1
المؤلفون: Juks, Marii-Heleen
المساهمون: Kerner, Kristi, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia
مصطلحات موضوعية: sous vide, magistritööd, kvaliteediparameetrid, veiseliha, metoodikad
وصف الملف: application/pdf; application/octet-stream
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::37753fa7b5ef3736774ab32fcba3a1d3
http://hdl.handle.net/10492/4118 -
2
المؤلفون: Heidemann, Annela
المساهمون: Põldvere, Aarne, Soidla, Riina, Tänavots, Alo, Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia
مصطلحات موضوعية: turjapekk, magistritööd, kvaliteediparameetrid, seljapekk, ploomirasv, siga
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::703c23cd70bfb2880ccffa34fc2fae99
http://hdl.handle.net/10492/3343