-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jaiswal, Sunanda, Dhillon, BhavnitaAff1, IDs11694024025551_cor2, Sodhi, Navdeep Singh, Sogi, Dalbir Singh, Manoharlal, Raman, Saiprasad, G.V.S., Sharma, Shivangi
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(6):5043-5059
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Adsare, Sachin Ramdas, Annapure, Uday ShriramraoAff1, Aff2, IDs13197023058572_cor2
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 61(3):491-502
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mureșan, Andruța E., Man, Simona, Socaci, Sonia A., Pușcaș, Andreea, Tanislav, Anda Elena, Pall, Emoke, Mureșan, Vlad, Cerbu, Constantin G.
المصدر: Applied Sciences (2076-3417); Aug2024, Vol. 14 Issue 15, p6439, 16p
مصطلحات موضوعية: FLAVONOIDS, FOOD texture, BIOACTIVE compounds, POWDERS, ACIDITY, MUFFINS
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Liu, Zhuolin, Wang, He, Yi, Jiaxin, Ma, Wenya, Liu, Xiaofang, Chen, Xiaohan, Cao, Ying, Li, Li
المصدر: Packaging Technology & Science; Aug2024, Vol. 37 Issue 8, p745-754, 10p
مصطلحات موضوعية: EDIBLE coatings, ESSENTIAL oils, MUFFINS, FOOD packaging, OREGANO, EMULSIONS, ANTIBACTERIAL agents
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Bilska, Agnieszka, Kurasiak-Popowska, Danuta, Szablewski, Tomasz, Radzimirska-Graczyk, Monika, Stuper-Szablewska, Kinga
المصدر: Foods; Jul2024, Vol. 13 Issue 13, p2027, 11p
مصطلحات موضوعية: OILSEEDS, CAMELINA, MUFFINS, RAPESEED oil, SATURATED fatty acids, CAROTENOIDS
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Totosaus, Alfonso, Santos-Atenco, Edith, Meza-Márquez, Ofelia G, Rodríguez-Huezo, María E, Güemes-Vera, Norma
المصدر: Food Science & Technology International; Jul2024, Vol. 30 Issue 5, p428-438, 11p
مصطلحات موضوعية: BAKED products, MUFFINS, PRODUCT quality, SOY oil, FAT substitutes, FAT, EMULSIONS
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1735, 20p
مصطلحات موضوعية: MUFFINS, CONSUMER attitudes, PSYCHOLOGICAL factors, NEOPHOBIA, ATTITUDES toward the environment, FOOD habits, FOOD preferences
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Namrata Ankush Giri, Aditi Bhangale, Nilesh N. Gaikwad, N. Manjunatha, Pinky Raigond, R. A. Marathe
المصدر: Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
مصطلحات موضوعية: Pomegranate peel, Muffins, Natural preservative, Quality, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Vesna S. Gojković Cvjetković, Dragana M. Škuletić, Željka R. Marjanović-Balaban, Dragan P. Vujadinović, Danijela Z. Rajić, Vladimir M. Tomović
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 54, Iss 1, Pp 82-92 (2024)
مصطلحات موضوعية: muffins, wheat flour, quinoa flour, gluten, gliadins, hplc, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Giri, Namrata Ankush, Bhangale, Aditi, Gaikwad, Nilesh N., Manjunatha, N., Raigond, Pinky, Marathe, R. A.
المصدر: Scientific Reports; 5/5/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-15, 15p
مصطلحات موضوعية: FOOD preservatives, TANNINS, POMEGRANATE, FOOD poisoning, MUFFINS, BAKED products, SPECIFIC gravity, POWDERS