-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Nuray Kızılaslan, Zafer Hızarcı
المصدر: Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss 5, Pp 899-906 (2022)
مصطلحات موضوعية: bağcılık, tarımsal yayım, benimseme, yüksek sistem, erbaa narince bağ yaprağı, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Adem Yağcı, Seda Sucu, Namık Yıldız
المصدر: Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 6, Pp 1261-1265 (2020)
مصطلحات موضوعية: yaprak genişliği, 110 r, narince, boğum, italia, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Neval Topcu Altıncı, Rüstem Cangi, Deniz Üstün
المصدر: Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 5, Pp 1227-1231 (2020)
مصطلحات موضوعية: yüksek sıcaklık stresi, narince, salisilik asit, i̇yon akışı, abiotic stres, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Güneş Semerci, Rüstem Cangi
المصدر: Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 3, Pp 538-546 (2020)
مصطلحات موضوعية: verim, yemeklik yaprak, fidanlık parseli, narince, sultani çekirdeksiz, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Sibel Ölmez Cangi, Rüstem cangi, Esen Oruç
المصدر: Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 5, Iss 12, Pp 1640-1650 (2017)
مصطلحات موضوعية: Narince, Tarım Sigortası, Tarımda Risk, Tokat, Salamura Yaprak, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Mustafa Bayram, Miyase Kayalar
المصدر: OENO One, Vol 52, Iss 2 (2018)
مصطلحات موضوعية: phenolic compounds, Narince, white wine, quality, aroma compounds, Agriculture, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zeynep Dilan Çelik, Hüseyin Erten, Turgut Cabaroglu
المصدر: Fermentation, Vol 5, Iss 3, p 70 (2019)
مصطلحات موضوعية: narince, autochthonous, Saccharomyces cerevisiae, aroma, white wine, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Ebru Arslan, Zeynep Dilan Çelik, Turgut Cabaroğlu
المصدر: Foods, Vol 7, Iss 9, p 147 (2018)
مصطلحات موضوعية: Saccharomyces cerevisiae, Torulaspora delbrueckii, Narince, autochthonous, mixed culture, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9
المؤلفون: KIZILASLAN, Nuray, HIZARCI, Zafer
المصدر: Volume: 11, Issue: 1 57-73
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisiمصطلحات موضوعية: Ziraat, Agriculture, Bağcılık,Erbaa Narince Bağ Yaprağı,Yüksek Sistem,Goble Terbiye Sistem,Üretim,Pazarlama
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::763e6a2da2a3969cf755d2595c2730e4
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gbad/issue/69693/1062261 -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ümit Ünal, M., Şener, Aysun
المصدر: European Food Research and Technology: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung A. April 2014 238(4):613-619