-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Vladimir P. Yustratov, Irina V. Timoshchuk, Alena K. Gorelkina, Natalia V. Gora, Nadezhda S. Golubeva, Elena V. Ostapova
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 51, Iss 3, Pp 639-652 (2021)
مصطلحات موضوعية: water, trichloromethane, hydroxybenzene, chlorophenol, trilene, ethylene chloride, nectars, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2كتاب إلكتروني
المؤلفون: Richter Reis, FelipeAff2
المساهمون: Richter Reis, FelipeAff1
المصدر: Reports on the Processing of Exotic Fruits. :5-19
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Veronica TANASA
المصدر: Food and Environment Safety, Vol 19, Iss 2, Pp 176-179 (2020)
مصطلحات موضوعية: total phenols, fruit juices, nectars, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4كتاب إلكتروني
المؤلفون: Pasvanka, KonstantinaAff18, Varzakas, TheodorosAff19, Aff20, Proestos, CharalamposAff18
المساهمون: Aguilera, J.M., Editorial boardAff1, Chen, Xiao Dong, Editorial boardAff2, Hartel, Richard W, Editorial boardAff3, Ibarz, Albert, Editorial boardAff4, Kokini, Jozef L., Editorial boardAff5, Marcotte, Michele, Editorial boardAff6, McCarthy, Michael J, Editorial boardAff7, Niranjan, Keshavan, Editorial boardAff8, Peleg, Micha, Editorial boardAff9, Welti-Chanes, Jorge, Editorial boardAff10, Rahman, M. Shafiur, Editorial boardAff11, Rao, Anandha, Editorial boardAff12, Roos, Yrjo, Editorial boardAff13, Spiess, Walter, Editorial boardAff14, Barbosa-Cánovas, Gustavo V., Series editorAff15, Yildiz, Fatih, editorAff16, Wiley, Robert C., editorAff17
المصدر: Minimally Processed Refrigerated Fruits and Vegetables. :513-536
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: E. A. Medvedeva, L. K. Patsyuk, N. M. Alabina, T. V. Nariniyants
المصدر: Аграрная наука Евро-Северо-Востока, Vol 65, Iss 4, Pp 71-75 (2018)
مصطلحات موضوعية: non-traditional raw materials, bark of coniferous trees, larch, spruce, pectin, structure-forming ability, jams, nectars with pulp, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Krasnova T.A., Timoshchuk I.V., Gorelkina A.K., Belyaeva O.V.
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 230-241 (2018)
مصطلحات موضوعية: Chloroform, trichlorethylene, dichloroethane, drinking water, carbonated non-alcoholic beverages, nectars, quality indicators, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7كتاب إلكتروني
المؤلفون: Sachs, GunnarAff3
المساهمون: Steier, Gabriela, editorAff1, Patel, Kiran K., editorAff2
المصدر: International Food Law and Policy. :671-691
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mikalai Matveika, Ala Braikova, Siamen Pratasau, Viktor Sadovski
المصدر: Vestnik of Vitebsk State Technological University, Iss 33, Pp 101-107 (2017)
مصطلحات موضوعية: heavy metals, juices, nectars, voltammetry, Technology, Industry, HD2321-4730.9
وصف الملف: electronic resource
-
9
المصدر: Smith, E J, Vizueta, J, Younger, M A A, Mullen, S P P & Traniello, J F A 2023, ' Dietary diversity, sociality, and the evolution of ant gustation ', Frontiers in Ecology and Evolution, vol. 11, 1175719 . https://doi.org/10.3389/fevo.2023.1175719
مصطلحات موضوعية: ANTENNAL SENSILLA, Ecology, CAMPONOTUS-COMPRESSUS, HYMENOPTERA, CANDIDATE TASTE RECEPTORS, gustatory receptors, LASIUS-NIGER, AMINO-ACID PREFERENCE, sensory shift, worker polymorphism, FORMICIDAE, ARTIFICIAL NECTARS, genomics, BITTER TASTE, foraging ecology, diet, DRAFT GENOME, Ecology, Evolution, Behavior and Systematics, taste perception
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ef9426e46296de0d4e615d3eb01c0217
https://curis.ku.dk/ws/files/347884784/fevo_11_1175719.pdf -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ahmeda Algari Alzagtat, Rema Yousef Eledody
المصدر: Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 4, Iss 7, Pp 524-530 (2016)
مصطلحات موضوعية: Fruit nectars, Physical analysis, Chemical analysis, Microbiological analysis, Heavy metals, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource